Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı

23-11-2018

Öğretmenlerimiz fedakarca çalışan, bizlerin, vatanının ve milletinin selameti için çaba veren eğitim neferleridir. Bugün nereye bakarsak bakalım bütün güzelliklerde öğretmenlerimizin eserleri vardır.

Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz 2023 – 2053 - 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin  geleceğinin yapılanmasında büyük pay sahibidir.

Öğretmenler bugünün yol göstericileri ve yarınların da mimarları olarak toplumun önemli bir parçasını teşkil ediyorlar. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı ve gençlerimizi ellerine teslim ettiğimiz öğretmenlerimizin hayatlarımızdaki yerleri yadsınamaz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum…

Av. Nurullah CAHAN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 23 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: Uşaklı Gazilere Gaziler Günü Hediyesi Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BAŞKAN ÇAKIN: "BU MİLLET VATANI CANDAN ÖTE SAYMIŞTIR" Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği Mustafa Öğünür 2020 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri son ödeme günü 01.06.2020 Pazartesi'dir.
başkan Av. Nurullah Cahan’ın Öğretmenler Günü Mesajı