Başkan Cahan, 3. Lig'e Çıkan Utaş Uşakspor'u Onurlandırdı

27-04-2017

3. Lig'e yükselen UTAŞ Uşakspor yönetimi ve futbolcuların onuruna yemek veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni dönemde kararlı ve ayakları yere sağlam basan bir anlayışla hareket ederek takımı 2. Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8'inci grubu şampiyon olarak tamamlayan ve önceki gün, Eskişehir'de oynanan play-off maçında, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u 3-1 mağlup ederek, 3. Lig'e yükselen UTAŞ Uşakspor'un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuların onuruna bir yemek verdi.

Geleneksel kültürün yaşatılması için Karaağaç Mahallesi'ndeki Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda kurulan yer sofrasındaki yemeğe; Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Hüseyin Ufuk Uğur, UTAŞ Uşakspor Başkanı Ali Rıza Çümen, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, kulüp yöneticileri, futbolcular ve aileleri katıldı.

UTAŞ Uşakspor'un son 2 sezondur ligde önemli işler başardığını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 8 sezonluk profesyonel lig hedefinin bu yıl nihayete erdiğini söyledi. Uşakspor'un 50 yıllık köklü bir kulüp olduğunu belirten Cahan, geçmişteki hatalardan ders çıkarılması gerektiğini ve yeni dönemde daha kararlı ve ayakları yere sağlam basan bir anlayışla hareket edilmesini istedi.

Cahan, "Tam yarım asırlık bir kulübümüz var ve sizler 3. Lig'e yükselerek, bu takımın varlığını bir kez daha gösterdiniz. Sahada ter döktünüz, saha kenarında sevinci ve hüznü yaşadınız. Yöneticilerimiz, takımın sorunlarını çözmek ve önünü açmak için gecesini gündüzüne kattı. Teknik direktörümüz ve ekibi, moral ve motivasyon için ne gerekiyorsa yaptılar. En büyük işi de taraftarımız başardı. Onların varlığı ile gücümüze güç kattık ve ayağımıza dikenler dahi batsa hedefe giden yoldan sapmadık. Sizin mücadeleniz ve Cenabı Allah'ın takdiriyle bu başarıyı elde ettik" dedi.

Geçmişten Ders Alarak 2. Lig Yolunda Yürüyeceğiz

Uşakspor'un 2008-2009 sezonunda kendini feshetmesiyle profesyonel liglere veda ettiğini hatırlatan Başkan Nurullah Cahan, şöyle söyledi: "Uşak Belediye Başkanı ve bir Uşakspor taraftarı olarak gönlümden geçen, ilimizin takımının daha üst liglerde yer almasıdır. 50 yıllık tarihinde Uşakspor, çok büyük işlere imza attı, zaman zaman da kendi içindeki sıkıntılardan dolayı büyük sorunlar yaşadı. 2008 ve 2009 sezonunun yarısında takım ligden çekilmek zorunda kaldı ve tam 8 yıl sonra, yani bugün, profesyonel lig hasreti bitti. Şimdi önümüzde 2. Lig için bir hedefimiz var. Elbette geleceğe umutla bakacağız, fakat geçmişten de dersler çıkaracağız. Uşakspor'un dimdik ayakta durması ve ligde fırtına gibi esmesi için gönül birlikteliğimizi bozmadan, takımımıza sahip çıkacağız ve her daim yanında olacağız".

UTAŞ Uşakspor Başkanı Ali Rıza Çümen de, Başkan Nurullah Cahan'a takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Bu sezon başında, yıl 50 hedef belli diyerek yola çıktık. Tüm engellemelere rağmen şampiyon olduk ve bir önceki maçı da kazanarak adımızı 3. Lig'e yazdırdık. İnşallah bundan sonra daha büyük zaferlere imza atarız ve ilimizi 2. Lig'de temsil etme hakkını bir sonraki sezon elde ederiz" diye konuştu.

Öte yandan uzun yıllar Süper Lig takımlarının kalesini koruyan ve şu anda UTAŞ Uşakspor'un file bekçilerine antrenörlük  yapan Yusuf Soysal'ın doğum günü de kutlandı. Yusuf Soysal'ın yaş günü için pasta kesimi yapıldı. 26 Nisan 1982 günü Almanya'nın Frankurt kentinde dünyaya gelen Yusuf Soysal; Gençlerbirliği, Hacettepe, Uşakspor, Eskişehirspor, Kayseri Erciyes, Ankaragücü, Kayserispor ve İskenderun Demir Çelikspor gibi köklü takımlarda görev yapmıştı.

Son Düzenlemeler: 28 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor şampiyon mahhalle konağı