Başkan Cahan, "Çıkan Sonuç Ülkemiz İçin Hayırlı Evet Oldu"

2047
17-04-2017

Başkan Nurullah Cahan, referandum sonrası, AK Parti Uşak İl Binası önünde, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Biz iyi günde ve kötü günde bir arada olan büyük bir aileyiz. Uşak olarak evet oyunu beklediğimiz seviyede çıkaramadık. Yılmayacağız ve bıkmadan çalışacağız. Bugün ülke genelinde çıkan evet, Uşak ve Türkiye'deki bütün vatandaşlar için hayırlı oldu. Çıkan sonuç hayırlı evet oldu" dedi.

AK Parti Uşak İl Binası önünde, partililere, eşi Halime Cahan'la birlikte hitap eden Başkan Nurullah Cahan'ın yanına Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrağı olan Safiye Taşoluk geldi. Başkan Cahan'ın kısa süreli sohbet ettiği Safiye Taşoluk, "Elimde bayrakla tek başıma yürüyüş yaptım. Belediye önüne kadar geldim. Burada sizi göründüm ve sevinçten galgıdım" sözleriyle mutlu olduğunu dile getirdi.

Safiye Taşoluk'un ardından yüzde 85 görme engelli olan ve yürüyemeyen 8 yaşındaki Nur Sena, babasıyla birlikte platforma çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ve Hacca gitmek isteyen Nur Sena, "En büyük başkan bizim başkan" dedi. Cahan, "En kısa sürede isteklerini yerine getirmek için gerekeni yapacağız. İşte AK Parti'nin başarısı burada gizli. Bizler insanımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

İyi Günde ve Kötü Günde Birlikte Olan Aileyiz

AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarının bir aile olduğunu kaydeden Cahan, "Mutluluklar paylaşıldıkça artar ve üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Aile olmak, birlikte olmak ve aidiyet duygusu bunu gerektirir. Bugün hem üzüntüyüz, hem de sevinçliyiz. Uşak'ta beklediğimiz oy oranını alamadık, fakat mutluyuz, Türkiye genelinde önemli bir değişikliği gerçekleştirdik. Sizler gecenizi gündüzünüze kattınız ve yeni Anayasayı tüm vatandaşlarımıza anlattınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu sonuç ülkemiz için en hayırlı evet oldu" dedi.

Çift başlılığın biteceğini ve koalisyonların bir daha gündeme gelmeyeceğini anlatan Cahan, şöyle söyledi: "Kazanan Türkiye ve Uşak oldu. Bugün hayır diyenler yarın bu sistemin yararlarını gördükçe, evet desek daha iyi olacakmış diyecekler. Bizler de teşkilatlar olarak üzerimize düşeni yapacağız ve daha fazla çalışacağız. Bu sonuç, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun".

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE UŞAK KARAAĞAÇ MAHALLESİ MAHALLE KONAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE TATAMİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE MEZAR HASIRI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HALI SAHADA KULLANILMAK ÜZERE SKORBOARD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI Mehmet Ali Hayırlı BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum seçim