Başkan Cahan, "Çıkan Sonuç Ülkemiz İçin Hayırlı Evet Oldu"

17-04-2017

Başkan Nurullah Cahan, referandum sonrası, AK Parti Uşak İl Binası önünde, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Biz iyi günde ve kötü günde bir arada olan büyük bir aileyiz. Uşak olarak evet oyunu beklediğimiz seviyede çıkaramadık. Yılmayacağız ve bıkmadan çalışacağız. Bugün ülke genelinde çıkan evet, Uşak ve Türkiye'deki bütün vatandaşlar için hayırlı oldu. Çıkan sonuç hayırlı evet oldu" dedi.

AK Parti Uşak İl Binası önünde, partililere, eşi Halime Cahan'la birlikte hitap eden Başkan Nurullah Cahan'ın yanına Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrağı olan Safiye Taşoluk geldi. Başkan Cahan'ın kısa süreli sohbet ettiği Safiye Taşoluk, "Elimde bayrakla tek başıma yürüyüş yaptım. Belediye önüne kadar geldim. Burada sizi göründüm ve sevinçten galgıdım" sözleriyle mutlu olduğunu dile getirdi.

Safiye Taşoluk'un ardından yüzde 85 görme engelli olan ve yürüyemeyen 8 yaşındaki Nur Sena, babasıyla birlikte platforma çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ve Hacca gitmek isteyen Nur Sena, "En büyük başkan bizim başkan" dedi. Cahan, "En kısa sürede isteklerini yerine getirmek için gerekeni yapacağız. İşte AK Parti'nin başarısı burada gizli. Bizler insanımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

İyi Günde ve Kötü Günde Birlikte Olan Aileyiz

AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarının bir aile olduğunu kaydeden Cahan, "Mutluluklar paylaşıldıkça artar ve üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Aile olmak, birlikte olmak ve aidiyet duygusu bunu gerektirir. Bugün hem üzüntüyüz, hem de sevinçliyiz. Uşak'ta beklediğimiz oy oranını alamadık, fakat mutluyuz, Türkiye genelinde önemli bir değişikliği gerçekleştirdik. Sizler gecenizi gündüzünüze kattınız ve yeni Anayasayı tüm vatandaşlarımıza anlattınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu sonuç ülkemiz için en hayırlı evet oldu" dedi.

Çift başlılığın biteceğini ve koalisyonların bir daha gündeme gelmeyeceğini anlatan Cahan, şöyle söyledi: "Kazanan Türkiye ve Uşak oldu. Bugün hayır diyenler yarın bu sistemin yararlarını gördükçe, evet desek daha iyi olacakmış diyecekler. Bizler de teşkilatlar olarak üzerimize düşeni yapacağız ve daha fazla çalışacağız. Bu sonuç, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun".

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI MEZAR TAHTASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BASKILI ŞAPKA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU KİTAP BASIM İŞİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIK HASIRI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU 25 KG LIK ÇUVALLARDA EKMEKLİK HAMUR TUZU ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU KONİK PLASTİK EKMEK KASASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BASKILI KARTON BARDAK ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum seçim