Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

19-11-2018

Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez özel bir konferans için geldiği Uşak’ta Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kardeşlik Platform’unun organize ettiği 16 Kasım 2018 Cuma günü 20.30’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Günümüzde Kur’an ve Sünnet Algısı” adlı konferans için Uşak’a geldi. Konferans öncesi Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cahan, Prof. Dr. Mehmet Görmez’e Uşak’ın el emeği göz nuru olan meşhur Uşak halısı ve seccadesi hediye ederek, nazik ziyareti için teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Mehmet Kül Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Sami Keskin Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Eşme Köseler Köyünden Mehmet Yıldız Mehmet Kış Hacı Mehmet Emin Tuncer Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konferans diyanet mehmet görmez