Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

19-11-2018

Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez özel bir konferans için geldiği Uşak’ta Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kardeşlik Platform’unun organize ettiği 16 Kasım 2018 Cuma günü 20.30’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Günümüzde Kur’an ve Sünnet Algısı” adlı konferans için Uşak’a geldi. Konferans öncesi Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a makamında ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cahan, Prof. Dr. Mehmet Görmez’e Uşak’ın el emeği göz nuru olan meşhur Uşak halısı ve seccadesi hediye ederek, nazik ziyareti için teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Mehmet Ercan Mehmet Çavdar Mehmet Ali Aydın Dağyenice Köyünden Mehmet Durak Mehmet Ali Fidan BAŞKAN ÇAKIN PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Çakın'dan Bayram Mesajı Başkan Çakın'dan Bayram Mesajı Mehmet Ali Ayver Başkan Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konferans diyanet mehmet görmez