BAŞKAN CAHAN ESNAF ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

24-07-2018

24 Haziran genel seçimlerinin ardından hemşerilerine teşekkür ziyareti yapan Başkan Cahan bugün Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti ve Nuri Şeker Caddesi esnaflarını dolaştı.

AK Partinin Uşak’ta sağlamış olduğu tarihi başarıda büyük payı olan Başkan Cahan desteklerini esirgemeyen Uşaklıları tek tek dolaşarak memnuniyetini dile getiriyor. Ayrıca istişare makamı olarak gördüğü Uşaklılarla, hizmetleri yerinde inceleyerek fikir alışverişi yapıyor. Haftanın ilk ziyaretini Uşak Nakliyeciler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifine yapan Başkan Cahan’ı Kooperatif Başkanı Seyhan Mıdık ve kooperatif üyeleri karşıladı.

Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mıdık: “Kapısı bize her zaman açık”

Başkan Cahan’ın kooperatife yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Kooperatif Başkanı Seyhan Mıdık, “Başkanımızın deyim yerindeyse bir ayağı burada. Bütün problemlerimizde, sıkıntılarımızda her zaman irtibat halindeyiz. Uşak’ın marka ve daha yaşanılabilir bir şehir olmasında emekleri çok fazladır. Gece gündüz çalıştığına şahit oluyoruz. Ayrıca şehrimize kazandırdığı son ödülle de kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.

Başkan Cahan: “Sivil Toplum Kuruluşlarınızı Ziyaret Ediyoruz"

24 Haziran genel seçimlerinin ardından Uşak’ta bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret ettiklerini belirten Başkan Cahan, “Bugün Nakliyeciler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifinin değerli üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldik. Onların yükü bizim yükümüzden her zaman ağır. Şehrimizin ekonomisine can veren bir kuruluş. Her zaman yanlarında olduk. Onlar da bizlere 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Milletvekillerimize destek verdi. Vermiş oldukları destekten dolayı ziyaretimizde kendilerine memnuniyetimizi dile getirdik. Bu birlik beraberlikle İnşAllah Uşak’ımızı daha yükseklere taşıyacağız. Onların sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu günkü sohbetimiz çok hoştu, çok güzel bir anı oldu. Herkese misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte bu şehre nice hizmetlerimiz olacak.”  ifadelerini kullandı.

Kooperatif üyelerinden Salih Şener ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu söyleyerek “Vefalı bir başkanımız var. Aynı zamanda çok çalışkan. Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz.” dedi.

Aysal: “Gelmiş geçmiş en başarılı Belediye Başkanı”

Başkan Cahan’ın sık sık kooperatifi ziyaret ettiğini belirten Mustafa Uysal ise, “Kanaatimce gelmiş geçmiş en başarılı Belediye Başkanı. Alt yapısından üst yapısına kadar Uşak’ın çehresini değiştirdi. Halkla iç içe, halkla beraber, halkla kenetlenen bir başkan. Her zaman gelir ve halimizi, sağlığımızı sorar. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Diğer başkanlarımızı, vekillerimizi de burada görmek istiyoruz.” dedi.

Başkan Cahan Kamyoncular Kooperatifinden sonra Uşak’ın en işlek caddelerinden birisi olan Nuri Şeker Caddesinde esnaf ziyaretlerine devam etti.

İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür esnaf ziyareti kurum ziyareti