​Başkan Cahan,

28-09-2015

Başkan Cahan, “Kurban Bayramı’nı Sıkıntısız Geçirdik”

Uşak Belediyesi personeliyle bayramlaşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, burada yaptığı açıklamada bayramda Belediyecilik hizmetleri ile ilgili sıkıntı yaşamadıklarını iletti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Belediye Yönetimi Kurban Bayramı nedeniyle Belediye bünyesinde çalışan personelle bayramlaştı. Belediye Hizmet Binası içinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bütün personel hazır bulundu. Personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Cahan, bayram boyunca çalışan Belediye personeline de ayrıca teşekkür etti.

Personelimizin yanındayız

Belediye personeliyle hiçbir zaman kopuk olmadıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, bu nedenle sıklıkla çalışanlar ile bir arada olduklarını aktardı. “Manevi günlerde de personelimizin yanında olmak bizlere mutluluk veriyor” diyen Cahan, “Belediye yönetimi olarak her zaman halkımızın içinde olmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle sıklıkla hemşehrilerimizin arasında olarak ortak akıl ile kentimizi yönetiyoruz. Birlikteliğimiz sadece vatandaşlarımız ile sınırlı kalmıyor. Personelimizi de asla unutmuyor ve daima yanlarında olmak için çaba veriyoruz. Özellikle maneviyatı güçlü olan günlerde onlar ile gönül birliği yapıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’nı bitirdik. Bu özel günlerin ardından personelimizle de bayramlaştık ve hasbihal ettik” dedi.

Kurban Bayramı’nda Belediyecilik anlamında sıkını yaşamadık

Kurban Bayramı’nda Belediyecilik anlamında sıkıntı yaşamadıklarını da dile getiren Cahan, bütün birimlerin Belediyenin müdahale alanlarında ciddiyetle çalıştığını bildirdi.

Cahan, “İlimizde 9 günlük bayram tatili olmasına rağmen belediyemiz çalışmalarını ara vermeden devam ettirmiştir. Bayramda bütün birimlerimiz ve personelimiz kentimizin sorunlarına anında müdahale etmiştir. Diğer yandan İtfaiye Müdürlüğümüz de olası trafik kazaları ve olumsuzluklara karşın hassas olmuş ve müdahalelerinde başarılı olmuştur. Bu nedenle de personelimize teşekkür ederiz” ifadesini kullandı

Son Düzenlemeler: 28 Eyll, 2015
İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan başkan kurban bayramı personel bayramlaşma