Başkan Cahan: Milli İrade İle Ak Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan Hasreti Vuslata Döndü

1997
21-05-2017

Başkan Cahan: Milli İrade İle Ak Parti’deki Recep Tayyip Erdoğan Hasreti Vuslata Döndü

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'ye tekrar genel başkan olmasını değerlendirdi. Seçimle gelen Cumhurbaşkanının siyasette hep var olması gerektiğini belirten Cahan, "Milli irade, hem tartışmaları hem de AK Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan hasretini vuslata dönüştürdü" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 3'üncü Olağanüstü Kongresiyle tekrar Genel Başkan seçilmesini değerlendirdi. 16 Nisan'daki halk oylamasının kabulü ile yeniden parti üyesi olan ve 3'üncü olağanüstü kongreyle AK Parti Genel Başkanı seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete değer katacağını belirten Başkan Nurullah Cahan, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk siyasetinde bir çığır açtı. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu anlamlı ve kutlu siyasi hareketin bir neferiyiz ve kendisiyle birlikte aynı yolda yürümeye devam edeceğiz. Liderimizin yanında olmaya ve ona her daim destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Seçimle Gelen Lider Siyasetten Kopmamalı

Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olarak, 10 Ağustos 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduğunu hatırlatan Başkan Nurullah Cahan, "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine AK Parti'nin adayı olarak katıldı ve halkın teveccühüyle göreve geldi. Nasıl belediye başkanları halkın oyuyla gelip, siyasete devam ediyorsa, Cumhurbaşkanı da atamayla gelmediği için partisinden kopmamalı. Seçimle gelen bir liderin siyasette her zaman var olması gerektiğini düşündük. Türk milleti de bizimle aynı görüşü paylaştığını sandıkta gösterdi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı siyasette görmek istedi. İstanbul Belediye Başkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına kadar üstlendiği her göreve, milletin onayı ile gelen Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yine milli iradeyle kurucusu olduğu partinin başına geçti. Milli irade, hem tartışmaları, hem de AK Parti'deki Recep Tayyip Erdoğan hasretini, vuslata dönüştürdü. Bu anlamlı günün, Cumhurbaşkanımız, AK Parti teşkilatları, tüm Türkiye ve mazlum milletlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Akile Karakılınç Süleyman Erdoğan UŞAK'IN KADINLARI TİYATRONUN ÜNLÜ İSMİ ÜMMİYE KOÇAK İLE BİR ARAYA GELDİ Murat Erdoğan UŞAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK MARKET MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK Döndü Oruç GENÇ KUŞAK FİNAL HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA Döndü Ersoysal Erdoğan Söğüt
uşak uşak belediyesi nurullah cahan recep tayyip erdoğan