BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI

7-03-2019

Taze Muhasebecilerin Ruhsatları Başkan Cahan’dan

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, 1-7 Mart arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası dolasıyla Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği programa katıldı. Başkan Cahan programda oda üyelerinin ruhsatlarını ve plaketlerini takdim etti.

1-7 Mart Muhasebeciler Günü dolasıyla Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği programa Uşak Vali Yardımcısı Ayşe Şeyda Çağlar, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Uşak Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Altay ile İsmail Güneş, Chp Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Baro Başkanı Kazım Kargı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Uğur Albayrak ve oda üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Uğur Albayrak, Muhasebeciler Haftası’nın vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ederken, kutlanan bu haftada Türkiye’nin ekonomik ve kültürel sorunlarını gündeme getirerek halka farkındalık yaratılmasını amaçladıklarını belirtti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Albayrak, bugüne kadar odaya katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Cahan’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Cahan: “Hayat Devam Ettiği Sürece Hizmetlerimiz Devam Edecek”

Mali Müşavirler Odası’yla 5 yıl boyunca güzel bir iş birliğiyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Cahan, Oda Başkanlığı’ndan gelen her talebi yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Cahan, birlik beraberliğin Uşak’a güzel eserler kazandırdığını, oda başkanlığına yer tahlisi ve ihalesinin yapımına kadar Uşak Belediyesi olarak her konuda destek olduklarını kaydetti.

Konuşmasında 5 yıl önce ile 5 yıl sonrası Uşak’ı değerlendiren Başkan Cahan, Uşak için hizmetlerin bitmediğini ve devam edeceğini vurguladı. Kendisinin de serbest meslek mensubu olduğunu dile getiren Cahan, meslek sorunlarına hâkim olduğunu söyleyerek bundan sonraki süreçte yine birlikte olacaklarını belirtti. Başkan Cahan, Muhasebeciler Haftasını tebrik ettikten sonra Oda Başkanı Uğur Albayrak’a ve oda üyelerine teşekkür ederek, ruhsatlarını alan üyelere ruhsat belgelerini ve plaketlerini takdim etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Başkan Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan toplantı muhasebeciler odası