BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI

7-03-2019

Taze Muhasebecilerin Ruhsatları Başkan Cahan’dan

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, 1-7 Mart arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası dolasıyla Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği programa katıldı. Başkan Cahan programda oda üyelerinin ruhsatlarını ve plaketlerini takdim etti.

1-7 Mart Muhasebeciler Günü dolasıyla Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği programa Uşak Vali Yardımcısı Ayşe Şeyda Çağlar, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Uşak Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Altay ile İsmail Güneş, Chp Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Baro Başkanı Kazım Kargı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Uğur Albayrak ve oda üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Uğur Albayrak, Muhasebeciler Haftası’nın vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ederken, kutlanan bu haftada Türkiye’nin ekonomik ve kültürel sorunlarını gündeme getirerek halka farkındalık yaratılmasını amaçladıklarını belirtti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Albayrak, bugüne kadar odaya katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Cahan’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Cahan: “Hayat Devam Ettiği Sürece Hizmetlerimiz Devam Edecek”

Mali Müşavirler Odası’yla 5 yıl boyunca güzel bir iş birliğiyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Cahan, Oda Başkanlığı’ndan gelen her talebi yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Cahan, birlik beraberliğin Uşak’a güzel eserler kazandırdığını, oda başkanlığına yer tahlisi ve ihalesinin yapımına kadar Uşak Belediyesi olarak her konuda destek olduklarını kaydetti.

Konuşmasında 5 yıl önce ile 5 yıl sonrası Uşak’ı değerlendiren Başkan Cahan, Uşak için hizmetlerin bitmediğini ve devam edeceğini vurguladı. Kendisinin de serbest meslek mensubu olduğunu dile getiren Cahan, meslek sorunlarına hâkim olduğunu söyleyerek bundan sonraki süreçte yine birlikte olacaklarını belirtti. Başkan Cahan, Muhasebeciler Haftasını tebrik ettikten sonra Oda Başkanı Uğur Albayrak’a ve oda üyelerine teşekkür ederek, ruhsatlarını alan üyelere ruhsat belgelerini ve plaketlerini takdim etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan toplantı muhasebeciler odası