Başkan Cahan Salı Pazarı Esnafıyla Buluştu

4-04-2017

Başkan Cahan Salı Pazarı Esnafıyla Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Cahan, bu kez Salı pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Cahan alışveriş yapan halkla da sohbet etti. Yaklaşan referandum öncesi Uşak’lılarla da istişarelerde bulunan Cahan esnaftan ve vatandaşlardan gelen istekleri not ettirerek, sorunların çözümü konusunda ilgili birimlerine talimat verdi. Esnaf ziyaretinde Belediye Meclis üyeleri, AK Parti teşkilatı ve Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık’da hazır bulundu.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Cahan, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti.  Cahan 16 Nisan Referandumu seçimine değinerek şu ifadeleri kullandı. “Referandum sürecine çok az bir süre kaldı. Bizde bu zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ev, salon ve miting toplantıları yaparak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gündüzleri de esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirerek onların istek ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Onlardan 16 Nisan referandum seçimi için de desteklerini istiyoruz. Sağolsunlar halkımızın ilgisi alakası da çok güzel, bu konuda onlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 16 Nisan’da güzel bir sonuçla Yeni Türkiye’nin kapılarını açacağız.”

Başkan Nurullah Cahan Utaş Uşaksporun son durumu ve TFF’nin verdiği karara ilişkin yaptığı açıklamasında ise, “Takımımızı ligin başından bu yana yalnız bırakmadık. Takımımız da üstün bir başarı ile ligin son haftasına en büyük şampiyon adayı olarak girdi. Bu süreçte bir tane maçımızda haksız yere iptal edildi. Özellikle maçın hakeminin ister acemiliği isterse kastıyla diyelim yanlış bir karar verildi. Maçta biz 1-0 öndeyiz ve olaylar meydana geliyor üstelik Ödemişspor takım halinde bu durumu proveke ediyor. İnşallah Perşembe günü tahkimden gelecek olumlu karar ile hakkımız olan 3 puanı almak istiyoruz. Pazar günü son maçımızı kazanarak şampiyon olacağız ve şampiyonluğumuzu şölen havasında tüm hemşehrilerimizle kutlayacağız” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret esnaf salı pazarı