Başkan Cahan TÜGVA'nın Kariyer Günleri Sohbetine Katıldı

5-04-2017

Başkan Cahan TÜGVA’nın Kariyer Günleri Sohbetine Katıldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Uşak Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri söyleşi programına konuk oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı Uşak Şubesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde öğrencilere yönelik olarak düzenlenen programa Fevzi Çakmak, TÜPRAG ve Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katılım gösterdi. Öğrencilere hayatından ve geçirmiş olduğu deneyimlerinden çeşitli kesintiler sunan Başkan Cahan, bir kişinin hedeflerine ulaşması için çizdiği yoldan sapmaması ve asla pes etmemesi gerektiğini çeşitli örneklerle anlattı. Programa Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, TÜGVA İl Başkanı Bilal Ertaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan söyleşi Tügva’nın ve Uşak Belediyesinin tanıtım filmlerinin gösterimi ile devam etti.

Ardından konuşmasına başlayan Başkan Cahan öğrenciler ile gelecek planları üzerine konuştu. Cahan, “Hayatınızın baharındasınız. 11. ve 12. sınıfsınız tam insanın kanının kaynadığı neşeli olduğu dönemler bunlar. Her şeye yön verdiğiniz ve hayatınızın temellerini atacağınız zamandasınız. İnşallah aldığınız eğitim ile sizler bunu başaracaksınız. Çünkü bu kumaş sizde var. Bizlerde sizin için varız. Siz gençlerimize ne gibi faydalar sağlayabiliriz, nasıl daha fazla destek olabiliriz bunun derdindeyiz. Bu yüzden bizim gayemiz bir yandan şehrimizi geliştirmek, bir yandan da gençlerimize sahip çıkmaktır” ifadesini kullandı.

Sohbet sonunda öğrencilerin ve katılımcıların şehre dair sorularını da cevaplandıran Başkan Cahan, yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirme yaptı.

Söyleşinin ardından TÜGVA İl Başkanı Bilal Ertaş katılımlarından dolayı Başkan Nurullah Cahan’a çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ BAŞKAN ÇAKIN YARENLER GECESİ'NE KATILDI BAŞKAN ÇAKIN ÜNİVERSİTE TOPLULUKLARIYLA BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN E-SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI BAŞKAN ÇAKIN'IN SÜRPRİZİ GENÇLERİ MUTLU ETTİ BAŞKAN ÇAKIN SEÇİLMİŞ KADINLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDELERLE DOLU BULUŞMA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞKAN ÇAKIN'A ÖDÜL BAŞKAN ÇAKIN'DAN 10 KASIM MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan tügva imam hatip lisesi söyleşi kariyer günleri