Başkan Cahan TÜGVA'nın Kariyer Günleri Sohbetine Katıldı

5-04-2017

Başkan Cahan TÜGVA’nın Kariyer Günleri Sohbetine Katıldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Uşak Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri söyleşi programına konuk oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı Uşak Şubesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde öğrencilere yönelik olarak düzenlenen programa Fevzi Çakmak, TÜPRAG ve Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katılım gösterdi. Öğrencilere hayatından ve geçirmiş olduğu deneyimlerinden çeşitli kesintiler sunan Başkan Cahan, bir kişinin hedeflerine ulaşması için çizdiği yoldan sapmaması ve asla pes etmemesi gerektiğini çeşitli örneklerle anlattı. Programa Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, TÜGVA İl Başkanı Bilal Ertaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan söyleşi Tügva’nın ve Uşak Belediyesinin tanıtım filmlerinin gösterimi ile devam etti.

Ardından konuşmasına başlayan Başkan Cahan öğrenciler ile gelecek planları üzerine konuştu. Cahan, “Hayatınızın baharındasınız. 11. ve 12. sınıfsınız tam insanın kanının kaynadığı neşeli olduğu dönemler bunlar. Her şeye yön verdiğiniz ve hayatınızın temellerini atacağınız zamandasınız. İnşallah aldığınız eğitim ile sizler bunu başaracaksınız. Çünkü bu kumaş sizde var. Bizlerde sizin için varız. Siz gençlerimize ne gibi faydalar sağlayabiliriz, nasıl daha fazla destek olabiliriz bunun derdindeyiz. Bu yüzden bizim gayemiz bir yandan şehrimizi geliştirmek, bir yandan da gençlerimize sahip çıkmaktır” ifadesini kullandı.

Sohbet sonunda öğrencilerin ve katılımcıların şehre dair sorularını da cevaplandıran Başkan Cahan, yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirme yaptı.

Söyleşinin ardından TÜGVA İl Başkanı Bilal Ertaş katılımlarından dolayı Başkan Nurullah Cahan’a çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BAŞKAN ÇAKIN: "BU MİLLET VATANI CANDAN ÖTE SAYMIŞTIR" Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan tügva imam hatip lisesi söyleşi kariyer günleri