BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA

25-02-2019

Uşak Elektrik Teknisyenleri Odası, düzenlediği kahvaltı programında Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı misafir etti. Oda Başkanı Nevzat Koç Başkan Cahan’a Uşak’a sunduğu hizmetlerden ve esnaf odalarına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Uşak Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nevzat Koç ve dernek üyeleri, Uşak’a kazandırılan projelerde her zaman birlikte hareket ettikleri Başkan Cahan’a Uşak Belediyesi Sosyal Tesisi Çayzade’de düzenlenen kahvaltı programında teşekkür plaketi takdim ettiler.

5 yıl boyunca Başkan Cahan’la birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Koç, kendilerine ve Uşak’a verdiği desteklerden dolayı Cahan’a minnet duyduklarını ve bu yüzden Başkan Cahan’ı misafir ederek plaket takdim etmek istediklerini dile getirdi.

Savaş: “Gönlümüz Nurullah Başkan’dan Yana, Onu Özleyeceğiz”

Programa katılan Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Başkan Cahan’ın desteğini esnaf odalarından ve sivil toplum kuruluşlarından eksik etmediğini ve buna yakından şahit olduklarını belirtti. Savaş, Başkan Cahan’ın bundan sonra da her zaman yanında olacaklarını aktarırken Cahan’ı çok özleyeceklerini söyledi.

Cahan: “Her Şey Uşak İçindi Yine Uşak İçin Olmaya Devam Edecek”

Kendilerine takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Cahan, göreve başladıkları günden bugüne esnaf odalarıyla birlik ve beraberlik içinde gönül gönüle çalıştıklarını aktardı. Her şeyin Uşak için olduğunu ve yine aynı şekilde Uşak için olmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Cahan bir Uşak sevdalısı olarak Uşak’ın her mahallesinde eser bırakıldığını ve bunu da esnaf odalarıyla birlikte başardıklarını, bundan sonrada birlikte olmaya devam edeceklerini aktardı.

Düzenlenen program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DOLANDIRICILIK UYARISI Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür elektrik teknisyenleri odası