BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA

25-02-2019

Uşak Elektrik Teknisyenleri Odası, düzenlediği kahvaltı programında Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı misafir etti. Oda Başkanı Nevzat Koç Başkan Cahan’a Uşak’a sunduğu hizmetlerden ve esnaf odalarına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Uşak Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nevzat Koç ve dernek üyeleri, Uşak’a kazandırılan projelerde her zaman birlikte hareket ettikleri Başkan Cahan’a Uşak Belediyesi Sosyal Tesisi Çayzade’de düzenlenen kahvaltı programında teşekkür plaketi takdim ettiler.

5 yıl boyunca Başkan Cahan’la birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Koç, kendilerine ve Uşak’a verdiği desteklerden dolayı Cahan’a minnet duyduklarını ve bu yüzden Başkan Cahan’ı misafir ederek plaket takdim etmek istediklerini dile getirdi.

Savaş: “Gönlümüz Nurullah Başkan’dan Yana, Onu Özleyeceğiz”

Programa katılan Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Başkan Cahan’ın desteğini esnaf odalarından ve sivil toplum kuruluşlarından eksik etmediğini ve buna yakından şahit olduklarını belirtti. Savaş, Başkan Cahan’ın bundan sonra da her zaman yanında olacaklarını aktarırken Cahan’ı çok özleyeceklerini söyledi.

Cahan: “Her Şey Uşak İçindi Yine Uşak İçin Olmaya Devam Edecek”

Kendilerine takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Cahan, göreve başladıkları günden bugüne esnaf odalarıyla birlik ve beraberlik içinde gönül gönüle çalıştıklarını aktardı. Her şeyin Uşak için olduğunu ve yine aynı şekilde Uşak için olmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Cahan bir Uşak sevdalısı olarak Uşak’ın her mahallesinde eser bırakıldığını ve bunu da esnaf odalarıyla birlikte başardıklarını, bundan sonrada birlikte olmaya devam edeceklerini aktardı.

Düzenlenen program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Banaz Otuzbir Ağutos Mahallesinden Ayşe Özbakır Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür elektrik teknisyenleri odası