BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA

25-02-2019

Uşak Elektrik Teknisyenleri Odası, düzenlediği kahvaltı programında Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı misafir etti. Oda Başkanı Nevzat Koç Başkan Cahan’a Uşak’a sunduğu hizmetlerden ve esnaf odalarına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Uşak Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nevzat Koç ve dernek üyeleri, Uşak’a kazandırılan projelerde her zaman birlikte hareket ettikleri Başkan Cahan’a Uşak Belediyesi Sosyal Tesisi Çayzade’de düzenlenen kahvaltı programında teşekkür plaketi takdim ettiler.

5 yıl boyunca Başkan Cahan’la birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Koç, kendilerine ve Uşak’a verdiği desteklerden dolayı Cahan’a minnet duyduklarını ve bu yüzden Başkan Cahan’ı misafir ederek plaket takdim etmek istediklerini dile getirdi.

Savaş: “Gönlümüz Nurullah Başkan’dan Yana, Onu Özleyeceğiz”

Programa katılan Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Başkan Cahan’ın desteğini esnaf odalarından ve sivil toplum kuruluşlarından eksik etmediğini ve buna yakından şahit olduklarını belirtti. Savaş, Başkan Cahan’ın bundan sonra da her zaman yanında olacaklarını aktarırken Cahan’ı çok özleyeceklerini söyledi.

Cahan: “Her Şey Uşak İçindi Yine Uşak İçin Olmaya Devam Edecek”

Kendilerine takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Cahan, göreve başladıkları günden bugüne esnaf odalarıyla birlik ve beraberlik içinde gönül gönüle çalıştıklarını aktardı. Her şeyin Uşak için olduğunu ve yine aynı şekilde Uşak için olmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Cahan bir Uşak sevdalısı olarak Uşak’ın her mahallesinde eser bırakıldığını ve bunu da esnaf odalarıyla birlikte başardıklarını, bundan sonrada birlikte olmaya devam edeceklerini aktardı.

Düzenlenen program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ OLAN AT ÇİFTLİĞİNDE KEMANKEŞ OKÇULUK VE ATLI OKÇULUK BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE KEMANKEŞ OKÇULUK VE ATLI OKÇULUK BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE BAY VE BAYAN KAFTAN ALIMI Başkan Mehmet Çakın'ın Regaib Kandili Mesajı Murat Başkan UŞAK'TA BİR İLK OLAN ÇOCUK BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE 3500 ÇOCUK HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ Ayşe Birgül Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür elektrik teknisyenleri odası