Başkan Cahan'dan 23 Nisan Mesajı

22-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

23 Nisan tarihinin her anlamı ile özel olduğuna dikkat çeken Cahan, “Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bugün; Hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur" dedi.

Başkan Cahan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir. Çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir. Yavrularımıza daha güzel ve yaşanabilir dünya bırakmak ortak sorumluluğumuzdur. Çünkü çocuklarımız insanlığın ortak umudu, geleceğimizin en önemli hazinesidir. Bu vesileyle, halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı