BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

8-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, daha güzel bir Uşak için devam eden ve yakın zamanda bitirilecek yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çakın, tamamlanan çalışmalarla birlikte, hedeflenen marka uşak imajına kavuşulacağını dile getirdi.

Uşak Belediyesi ekipleri, tüm birimleriyle daha güzel bir Uşak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da vatandaşlardan gelen taleplere hızlı çözümler sunma noktasında yoğun mesai harcıyor. Alt yapı, üst yapı, çevre düzenleme, park bahçelerin bakımı, denetleme, trafik ve temizlik noktalarında mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan ekipler saha çalışmaları sırasında zaman zaman Başkan Mehmet Çakın'ı ağırlıyor.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında Karaağaç Mahallesindeki taş-bordür döşeme çalışmasını ve Sivaslı yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyip ekiplerden bilgiler aldı.

Başkan Mehmet Çakın incelemelerine ilk olarak, kısa bir süre önce başlanan ve bitmek üzere olan Karaağaç Mahallesi mevkisindeki 10bin metrekare alanı kaplayan Ozan Sokak, Gediz Sokak ve Barış Battal Stadyumu üst kısmının yol yapım çalışmalarından başladı. Taş parke ve bordür döşemelerinin yapıldığı alanda, ekipler tarafından çalışmaların bitmek üzere olduğu bilgisi paylaşıldı. Saha çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çakın, görevli personellerden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Çakın, daha sonra Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Karayolları’nın ortak yürüttüğü Uşak-Sivaslı Yolu’nun yan bağlantı yollarının asfalt çalışmalarını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu’ndan bilgiler aldı.  Başkan Çakın, yolun 3 km hat üzerine yapılacağını ve servis yolu olarak kullanacağını aktardı.

Başkan Çakın: “Daha Güzel Bir Uşak İçin Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Uşaklıların daha rahat ve ferah yolları kullanabilmeleri için şehrin dört bir yanında yol yapım, bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini ve kısa bir sürede bitirilmesi için azami özenin gösterildiğini dile getiren Başkan Çakın;  “Uşak Belediyesi olarak, şehrimizin çeşitli bölgelerinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını bizzat takip ediyoruz. Alanda görevli personellerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda söyleyebilirim ki, çalışmaların en kısa zamanda bitirilerek, Uşak’ımızı daha modern bir şehir haline getirme noktasındaki çalışmalarımız, tüm şehre katkı sağlayacak şekilde, hiçbir mahallemizi, hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeden devam edecek. Başta, yaptığımız çalışmalar sırasında anlayışıyla bizlere yardımcı olan değerli hemşehrilerimize ve sıcak havalara rağmen  özenle ve özveriyle vazifelerini  yapan personellerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın aralıksız devam edeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 08 Austos, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI İLİMİZDE HALİHAZIR HARİTA ÇALIŞMALARI İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) İLE FOTOGRAMETRİK TEKNİKLER KULLANIL MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!
başkan ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR