BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

6-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Çevre Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Çakın, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgiler aktardı.

Uşak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla ilk mahalle buluşması Çevre Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirildi. Daha önce, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün aktif olarak muhtarlarla, dolayısıyla vatandaşla bire bir diyalog halinde olacağının bildirilmesinin ardından 31 Mart yerel seçimleriyle merkeze bağlanan ve mahalle statüsüne geçen çevre köylerin belediyeye ulaşması ve taleplerini iletmesi daha kolay hale gelmişti.

Bu baÄŸlamda, BaÅŸkan Çakın, dün akÅŸam Çevre Mahallesine giderek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Karşılıklı soru-cevap ÅŸeklinde ilerleyen buluÅŸmada mahalle sakinleri BaÅŸkan Çakın’a taleplerini bizzat iletti. BaÅŸkan Çakın, tüm talepleri tek tek not ettikten sonra Çevre Mahallesine bundan sonra  yapılacak olan hizmetlerle ilgili yeni müjdeler paylaÅŸtı.

ÇEVRE MAHALLESİ HALKININ SOSYAL YAŞANTISINA KATKI SUNACAK PROJE

Alt yapı çalışmalarının devam edeceğini, mahallenin atık su haznesinin genişletilip, yaşanması muhtemel sorunların önüne geçileceğini aktaran Başkan Çakın, mahallede bulunun ve atıl durumda olan bir binanın da restore edilerek el işi kursları hizmeti verileceğinin müjdesini paylaştı.

Mahalle buluşmalarının, başta çevre mahallelerle ve akabinde tüm merkez mahalleleri de kapsayacak şekilde devam edeceği aktarılırken, ilk mahalle buluşmasında Çevre Mahallesi Muhtarı Mehmet Ömür, geçen beş aylık kısa süreçte aldıkları hizmetten, özellikle mahalle içinden geçen ve zaman zaman kötü kokulara sebep olan çayın temizlenmesinden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a bir teşekkür plaketi taktim etti. Başkan Çakın, hizmetlerin aynı şekilde devam edeceğini belirtip, nazik davetten dolayı son derece memnun olduğunu vurgulayarak, Muhtar Ömür’e ve Mahalle halkına teşekkür etti.

Son Düzenlemeler: 06 Aðustos, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI Ünalan Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Kurt BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz 31 Ağustos Mahallesi sakinlerinden Ayşe Tekin
uÅŸak