BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

6-08-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Çevre Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Çakın, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgiler aktardı.

Uşak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla ilk mahalle buluşması Çevre Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirildi. Daha önce, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün aktif olarak muhtarlarla, dolayısıyla vatandaşla bire bir diyalog halinde olacağının bildirilmesinin ardından 31 Mart yerel seçimleriyle merkeze bağlanan ve mahalle statüsüne geçen çevre köylerin belediyeye ulaşması ve taleplerini iletmesi daha kolay hale gelmişti.

Bu bağlamda, Başkan Çakın, dün akşam Çevre Mahallesine giderek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen buluşmada mahalle sakinleri Başkan Çakın’a taleplerini bizzat iletti. Başkan Çakın, tüm talepleri tek tek not ettikten sonra Çevre Mahallesine bundan sonra  yapılacak olan hizmetlerle ilgili yeni müjdeler paylaştı.

ÇEVRE MAHALLESİ HALKININ SOSYAL YAŞANTISINA KATKI SUNACAK PROJE

Alt yapı çalışmalarının devam edeceğini, mahallenin atık su haznesinin genişletilip, yaşanması muhtemel sorunların önüne geçileceğini aktaran Başkan Çakın, mahallede bulunun ve atıl durumda olan bir binanın da restore edilerek el işi kursları hizmeti verileceğinin müjdesini paylaştı.

Mahalle buluşmalarının, başta çevre mahallelerle ve akabinde tüm merkez mahalleleri de kapsayacak şekilde devam edeceği aktarılırken, ilk mahalle buluşmasında Çevre Mahallesi Muhtarı Mehmet Ömür, geçen beş aylık kısa süreçte aldıkları hizmetten, özellikle mahalle içinden geçen ve zaman zaman kötü kokulara sebep olan çayın temizlenmesinden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a bir teşekkür plaketi taktim etti. Başkan Çakın, hizmetlerin aynı şekilde devam edeceğini belirtip, nazik davetten dolayı son derece memnun olduğunu vurgulayarak, Muhtar Ömür’e ve Mahalle halkına teşekkür etti.

Son Düzenlemeler: 06 Austos, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM UŞAK'TAYDI Uşak Belediye Başkanlığı Etik Kurulu Başkan Mehmet Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı BAŞKAN ÇAKIN İSMETPAŞA CADDESİNDE TRAFİK DENETLEMESİNE KATILDI İslice Mahallesi sakinlerinden Mehmet Kargı BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK
uşak