Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi

1-10-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen bir organizasyonda Uşak Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin kendisine ilettiği davete katıldı.

Spor, sağlık, kültür ve sanat gibi birçok konuda samimi sohbetlerin yapıldığı buluşmada gençlerin merak ettiği konular yanıt buldu.

Başkan Çakın’ı çay diyerek davet eden ancak çiğ köfte yoğurarak sürpriz yapan gençler, gençlik adına da bazı isteklerde bulundu. Talepleri memnuniyetle karşılayan Başkan Çakın, şehrimize, ülkemize değer katacak her projeye ve özellikle gençlere kapılarının daima açık olduğunu kaydetti.

Çiğ köftenin yanı sıra sazın da konuştuğu ziyarette, Başkan Çakın gençlere nazik davetleri için teşekkür etti. Geleceğin genç nesillere emanet olduğunun altını çizen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, çeşitli projelerle onların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

GENÇLİK GENÇ KUŞAK İLE CAN BULDU

Gençlere yönelik sosyal, kültürel, eğitici ve kişisel gelişim temelinde birçok proje uygulayan Genç Kuşak Topluluğu’nun kurulmasını sağlayan Başkan Mehmet Çakın, topluluk ile şehirde güzel bir dinamik oluşturulduğunu paylaştı.

Çakın, Genç Kuşak bünyesinde düzenlenen İstanbul gezisine, çevreci ve hayvan dostu projelere, sosyal farkındalık çalışmalarına ve yaz okulu gibi eğitici faaliyetlere işaret ederek şöyle konuştu:

“Gençliğimiz oldukça yüksek bir enerjiye sahip. İstiyoruz ki Uşak bu enerjiye en güzel şekilde karşılık versin ve birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirelim. İşte bu düşünceyle gençliğin ruhuna uygun, onların hayatlarına katkı sağlayacak, bir yandan eğleneceğimiz ve bir yandan da öğreneceğimiz projeler yapalım. Her alanda ve her zaman gençlerimizle birlikte olalım ki, geleceğimiz güzelliklerle dolu olsun. Bu düşüncelerle kurduğumuz Genç Kuşak Topluluğu aracılığıyla çok özel projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ben, Uşak’taki tüm gençlerimizi topluluğumuza katılmaya, sosyal medya hesaplarımızı takip ederek etkinliklerimizden haberdar olmaya davet ediyorum.”

Son Düzenlemeler: 12 Ekim, 2021
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz/Öksüz Köyünden, Ayşe Çakın BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi