Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29-08-2019

Kıymetli hemşehrilerim;

Bugün milli tarihimize, Yüce Türk Milleti tarafından yazılan şanlı zafer 30 Ağustos’un miladı, Zafer Bayramı’nın yıldönümüne eriştiğimiz kutlu gündür. 1919 yılında Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde Samsun’dan başlatılan istiklal mücadelesi, aziz milletimizin kanıyla, tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’yle zafere taşınmış, vatanımız işgalci güçlerin kirli ellerinden kurtarılmıştır.

30 Ağustos, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya gösterdiği kutlu zaferimizdir.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemize yönelik dış mihrakların sinsi planları devam etmektedir. Fakat tüm farklılıklarına rağmen tek yürek olan milletimiz, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, devletimize, bütün azamet ve kudretiyle sahip çıkacağını 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nde bir kez daha göstermiştir. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Ülkemizin bu gurur gününde zafer heyecanımızı paylaşan tüm hemşehrilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 29 Austos, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Esnaf Odalarıyla Telekonferans Yöntemiyle Buluştu