Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29-08-2019

Kıymetli hemşehrilerim;

Bugün milli tarihimize, Yüce Türk Milleti tarafından yazılan şanlı zafer 30 Ağustos’un miladı, Zafer Bayramı’nın yıldönümüne eriştiğimiz kutlu gündür. 1919 yılında Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde Samsun’dan başlatılan istiklal mücadelesi, aziz milletimizin kanıyla, tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’yle zafere taşınmış, vatanımız işgalci güçlerin kirli ellerinden kurtarılmıştır.

30 Ağustos, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya gösterdiği kutlu zaferimizdir.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemize yönelik dış mihrakların sinsi planları devam etmektedir. Fakat tüm farklılıklarına rağmen tek yürek olan milletimiz, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, devletimize, bütün azamet ve kudretiyle sahip çıkacağını 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nde bir kez daha göstermiştir. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Ülkemizin bu gurur gününde zafer heyecanımızı paylaşan tüm hemşehrilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 29 Austos, 2019
İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI UŞAK'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Etik Kurulu