BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

17-06-2022

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla evlatlarına güç veren babaların şefkat ve sevgilerini ailesinden esirgemediğini söyleyen Çakın, “Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, çocuklarının vatana ve millete faydalı olduğunu görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımıza sadece yılda bir gün değil, her an saygı ve sevgi gösterilmelidir” dedi. Kendisi de hem bir evlat hem de bir baba olarak babalık gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenmenin önemine değinen Başkan Çakın; “Baba kelimesi bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini bilmek ve onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur” dedi.

Şehit Babalarını Unutmadı

Babaların sahip olduğu kişiliğin çocukların en büyük serveti olduğunun altını çizen Çakın; “Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras; doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır. Güvenli ve güzel bir geleceğin yoluna ışık tutan, yaşam ormanlarımızın ulu çınarları babalarımızın Babalar Gününü içtenlikle kutluyorum. Başta şehit babaları olmak üzere ebediyete intikal etmiş babalarımızı da bu vesileyle rahmetle anmak istiyorum” dedi. Çakın baba adaylarını da unutmayarak tüm baba adaylarına doğacak evlatlarıyla ve aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu yarınlar temenni etti.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 17 Haziran, 2022
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın Kadınlarla Bir Araya Geldi
uşak uşak belediyesi mesaj mehmet çakın babalar günü