BAŞKAN ÇAKIN'DAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8-03-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Kadının toplumumuzda daima önemli ve öncelikli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Çakın, sevgi dolu yürekleriyle ve fedakarlıklarıyla kadınların dünyaya değer kattığını dile getirdi.

“Onlar bir anne, bir eş, bir evlat ve kardeş olmaktan öte varlığıyla yaşama renk katıyor.” diyen Başkan Mehmet Çakın, “Kadınlarımız dünyaya unutulmaz ve eşsiz izler bırakmıştır. Gerek dünya tarihinde ve gerekse milli tarihimizde kadınların imzasını taşıyan birçok değerli çalışma, eser ve miras mevcuttur. Hayatın her alanında var olan kadınlarımız, şefkatli ve merhametli dokunuşlarıyla örülmüş güçlü gelenekler inşa etmiştir. Şüphesiz ki, her kadın toplumdaki huzur ve refahın inşasında çok önemli bir görev üstlenmektedir.” dedi.

“Kadınları önceleyen bir yönetim anlayışı”

Kadınların ortaya koyduğu fedakârlığın, özverili çalışmaların ve üretkenliğin farkında olduklarını ifade eden Çakın, “Kadınların sağlıklı ve huzurlu bireyler olarak toplumumuzda yer alması için bizler de üzerimize düşen ne varsa hassasiyetle yerine getiriyoruz. Belediyemiz içerisinde de onlarca kadın personelimizle ve kadın başkan yardımcılarımızla bu şehirde güzel izler bırakıyoruz. Kadınlarımızı daima önceleyen ve onların her anlamda dahil olduğu bir yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. Ben bu duygu ve düşüncelerle hayata anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Berat Kandili Mesajı Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN BÜYÜKLERİMİZE ANLAMLI MEKTUP Başkan Mehmet Çakın'dan Çanakkale Zaferi Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK HAREKETİ Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Buluştu BAŞKAN MEHMET ÇAKIN'DAN YENİ YIL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video Başkan Çakın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
uşak uşak belediyesi kutlama kadınlar günü mehmet çakın