BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

1-03-2024

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, geleceğin teminatı olan gençleri sağlıklı bir yaşam için harekete teşvik etmek ve ulaşımda çevre dostu bir seçenek olan bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” projesi kapsamında bugün de Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek özel bir etkinliğe imza attı.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın önderliğinde gerçekleşen ve il genelindeki okullara tüm hızıyla yaygınlaşan projede bugün de Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtımı gerçekleştirildi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Etkinlik sırasında yapılan konuşmada Başkan Çakın, gençlere sağlıklı yaşamın önemini vurgulayarak, bisikletin sadece bir spor aracı olmanın ötesinde, çevreye duyarlı bir ulaşım aracı olarak da kullanılabileceğini belirtti. Ayrıca, bisikletin trafik yoğunluğunu azaltmada ve hava kirliliğinin önlenmesinde önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

Öğrenciler, Başkan Çakın'ın Ziyaretinden Memnun Kaldı

Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın okullarına yaptığı ziyaretten ve düzenlediği etkinlikten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler. Öğrenciler, Başkan Çakın'ın etkinlikten ayrılmasının ardından bisikletlerini denemek için sabırsızlandılar.

İl genelindeki tüm okullarda gerçekleşmesi planlanan bu etkinlik, şehirdeki gençler arasında bisiklet kullanımını teşvik etmek ve toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak için önemli bir adım oldu.

Başkan Çakın ve belediye ekibi, gençlerin spora ve çevreye duyarlı bir yaşam tarzına yönlendirilmesine yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini ve benzer etkinliklerin düzenlenmesine devam edeceklerini belirterek, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA
uşak uşak belediyesi bisiklet mehmet çakın sağlıklı gelecek bisikletle gelecek