Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı

23-04-2020

Kıymetli hemşehrilerim;

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, manevi iklimimizin yeşerdiği bir aydır.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımıza daha fazla el uzatmalı komşu ve akrabalarımız daha fazla hatırlanmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Uşaklı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Ramazan Temel Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı Ramazan Güler Ramazan Buyurgan Güler Sayın Uzayır Okyay 04/08/2020 tarih 163 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 04/08/2020 tarih 162 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği 04/08/2020 tarih 161 Sayılı B.M.K İmar Planı Değişikliği