Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı

23-04-2020

Kıymetli hemşehrilerim;

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, manevi iklimimizin yeşerdiği bir aydır.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımıza daha fazla el uzatmalı komşu ve akrabalarımız daha fazla hatırlanmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Uşaklı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. Ramazan Emet Bağbaşı köyünden Ramazan Ayvaz Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Esnaf Odalarıyla Telekonferans Yöntemiyle Buluştu Ramazan Koçhan