Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

18-10-2019

Uşak Belediye Başkan Mehmet Çakın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çakın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü, kulağı konumundadır.

Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en önde yer alan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri, yine halkımızın oylarıyla görev başına gelen temsilcileridir.

Yerel demokrasimizin vazgeçilemez unsurlarından biri olan muhtarlık müessesesi, hem devleti, hem de milleti temsil etme gibi önemli bir görevi üstlenmektedir. Bu noktada görevlerini en iyi derecede vefakar ve cefakarca ifa etmektedirler.

Uşak Belediyesi olarak, bünyemizdeki Muhtarlık İşleri Müdürlüğü vasıtasıyla muhtarlarımıza, dolayısıyla da vatandaşlarımıza çok yakınız. Muhtarlarımız, bu müdürlüğümüz aracılığıyla taleplerini rahatlıkla bize iletebiliyor, müdürlüklerimiz arasındaki koordineli çalışma ile sorunlara hızlıca çözümler üretebiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımıza her zaman kulak verip, ortak akıl misyonuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bir kez daha, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyor, vazifelerinde başarılar diliyorum.”

Son Düzenlemeler: 18 Ekim, 2019
İlgili İçerikler: Mehmet Tektaş 2020 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergileri son ödeme günü 01.06.2020 Pazartesi'dir. BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. Sivaslı Yayalardan MEHMET ÇELİK Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Mehmet Sezen Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi
başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı