Belediye'den Muratbey Uşak'a Can Suyu

2-02-2017

Belediye’den Muratbey Uşak’a Can Suyu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, spor anlamında kentin markası olan Muratbey Uşak’ın yanında olduklarına değinerek, “Takımızın iyi yerlere gelmesi için desteklerimiz devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın Uşak’ın tanıtımına büyük katkı sağlayan Muratbey Uşak takımına destekleri devam ediyor.  Başkan Cahan ulusal ve uluslararası arenada şehri en iyi şekilde temsil eden ve bu hafta oynanacak zorlu Beşiktaş Sompo Japan maçı öncesinde takımın yanında olduğunu belirterek, 200 bin TL. destekte bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen törene Başkan Cahan’ın yanı sıra, Muratbey Uşak Basketbol Takımı Başkanı Ömer Özden, Takım Antrenörü Ozan Bulkaz, Genel Menajer Fatih Han Erdoğan ve oyuncular katıldı.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takımın daha iyi yerlere gelebilmesi için ellerinden gelen desteği yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Cahan, “Şehrimiz spor anlamında her geçen gün başarılarını daha da artırarak yoluna devam ediyor. Basketbolda takımımız Muratbey Uşak ile güzel bir noktadayız ve İnşallah bundan sonraki süreçte daha üst mertebelere çıkacağız. Kulübümüz her geçen gün güzel başarılara imza atıyor. Bu hafta ise ligde önemli bir karşılaşmada Beşiktaş ile karşılaşacağız. Tüm hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz” dedi.

Basketbol takımının her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Cahan, “Bugün takımımıza maddi anlamda belli bir desteğimiz oldu. Kentin gururu olan takımımızın da daima arkasındayız. Birlik ve beraberliğimizi daha fazla kuvvetlendirerek Uşak’ı basketbolda, futbolda ve diğer spor dallarında ekol haline getirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Muratbey Uşak Basketbol Takımı Başkanı Ömer Özden ise, “Kent her geçen gün takımına daha çok sahip çıkıyor. Biz bunu hissediyoruz. Çok zor bir ligde mücadele ediyoruz. Maddi anlamda da takımın ayakta durması gerekiyor. Ligdeki en düşük bütçeli takım olarak belediyemiz ve şehir bize bu desteği her zaman verdi. Önümüzdeki günlerde takımımızı iyi günler bekliyor” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan takım antrenörü Ozan Bulkaz, “Maç öncesinde böyle bir havada bir araya gelmek bizlere moral verdi. Başkanımız her zaman yanımızda ve maddi, manevi destekleri ile o gücü hissettiriyor. Cumartesi günü şehir olarak Beşiktaş’ı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Tüm halkımızı maça davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor Şebeke Suyuna İlişkin Uygunluk Raporları SUYUMUZU KORUMAK İÇİN, SAYACIMIZI KORUYALIM Uşak Belediyesi, Şehre Yeni İçme Suyu Kaynakları Arıyor UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan Muratbey Uşak Seriye Bağladı Muratbey Uşak Edge'yi Renklerine Kattı Uşak Basketbol Bu Yılda Muratbey Olarak Devam Edecek Muratbey Uşak'ın Yeni Sezon Kaptanı Belli Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basketbol muratbey uşak 20 bin tl