ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU

6-02-2024

Uşak İli, Merkez İlçe, İslice Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 3,91 hektar yüzölçümüne sahip alan, Bakanlık Makamı'nın 13/11/2023 tarihli ve 7938370 sayılı Olur'u ile 6306 sayılı Kanunun 2’nci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi uyarınca "Rezerv Yapı Alanı" olarak belirlenmiştir.

Taşınmazınızın da içinde bulunduğu alandaki taşınmazların uzlaşma yöntemiyle edinimine yönelik muvafakat görüşmeleri Bakanlığımızca akdedilen sözleşme çerçevesinde GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş tarafından yürütülmektedir.

Bu nedenle; hak sahibi olduğunuz taşınmazlarla ilgili olarak 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun çerçevesinde mülkiyet ve hissedarlık durumunuz dikkate alınarak yeni konut/dükkan veya nakit ödeme karşılığında uzlaşmak üzere bizzat veya yetkili temsilciniz (noter onaylı vekaletname) ile belirtilen belgelerle birlikte aşağıdaki adreste yer alan Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisine 29.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar başvurmanız gerekmektedir.

1. T.C. Kimlik Fotokopisi

2. Tapu Kaydı Aslı veya Fotokopisi (Elbirliği Olan Tapularda Elbirliğinin Bozulması Gerekmektedir)

3. Mülkiyet Üzere Kayıtlı Kişi Vefat Etmiş İse Veraset İlamı 4. Vekâlet ile işlem yapılması halinde Noter Onaylı Vekâletname

5. Ä°kametgah Belgesi