Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Bilim ve Sanatla Buluşuyor!

16-01-2024

Uşak Belediyesi’nin her sene yarıyıl tatilinde düzenlediği çocuk şenliği bir kez daha Uşaklılarla bir araya geliyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği, bünyesindeki etkinliklerle büyük küçük demeden herkese hitap etmeye hazırlanıyor. Kayıt yaptıran aileler iki hafta boyunca devam edecek renkli etkinliklerde yer alma şansı yakalayarak; bilim, sanat ve eğlencenin doruklarına çıkacak.

Çocuklara unutulmaz anılar bırakacak şenlik, 22 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Atatürk Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı etkinliklerde, birbirinden ünlü isimler misafir edilecek. 14 gün boyunca devam edecek olan şenlikte, hem çocuklar hem de aileler keyifli ve kaliteli vakit geçirecek.

Ücretsiz Katılım Ve Kayıt

Kayıt yaptıran 6-12 yaş aralığındaki çocuklar merkezin içerisinde yapılan tüm aktivitelerden ücretsiz yararlanabilecek. Her gün saat 10.00-18.00 arasında birbirinden farklı etkinliklerin ve interaktif programların çocuklar ve aileleriyle buluşacağı şenlikte, hem merkezden hem de online olarak alınan başvurular 19 Ocak Cuma günü sona erecek.

Eğlenceli ve Öğretici Aktiviteler Çocukları Bekliyor

Bilim Köşesi: Uzmanlar eşliğinde gerçekleşecek deneyler ve ilginç bilimsel gösterilerle çocuklar bilimin büyüleyici dünyasını keşfedecek.

Sanat Atölyeleri: Drama, ritim, geri dönüşüm, veli akademisi ve el sanatları atölyelerinde çocuklar yaratıcılıklarını geliştirecek ve kendi eserlerini ortaya koyacak.

Eğlenceli Yarışmalar: Renkli yarışmalar ve ödüllerle dolu etkinliklerle çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Minik kalplerin coşkuyla dolacağı bu renkli şenliğe kayıt yaptıran tüm çocuklar ve aileleri katılabilecek.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi; Atatürk Kültür Merkezi’nden, @usakbld, @usakkultursanat sosyal medya hesaplarından ve 0 (276) 227 51 63 irtibat numarasından alınabilecek.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Diyabetli Çocuklar Nasreddin Hoca İle Eğlenip El Becerisi Kursuyla Öğrendi HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE UŞAK BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN TEKNOLOJİYE PENCERE AÇIYOR UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖZEL ÇOCUKLARA KEYİFLİ ETKİNLİK ŞEHRİN ÇOCUKLARI BASKETBOL MEŞALESİNİ YENİDEN YAKACAK ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR ARTIK "UMUTLU"
uşak uşak belediyesi mehmet çakın Bilim Sanat Çocuk Şenliği