​Dikilitaş Mahalle Konağı'nda Sona Gelindi

2051
24-10-2016

Dikilitaş Mahalle Konağı’nda Sona Gelindi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dikilitaş Mahalle Konağı yapımında sona yaklaştıklarını vurgularken, “Mahallemize ayrı bir değer katacak olan konağımızın yapımını bitirme aşamasına geldik” dedi.

Uşak Belediyesinin her mahalleye bir konak sloganı ile yola çıktığı proje kapsamında Dikilitaş mahalle konağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Karaağaç  ve Aybey mahallelerindeki konakları halkın hizmetine sunan Uşak Belediyesi, bu kez de Dikilitaş Mahallesi sakinlerine, konağını kazandırıyor. Konağın kısa süre tamamlanarak vatandaşların kullanımına  kazandırılması bekleniyor.

Yakında halkımızın hizmetine sunulacak

Dikilitaş Mahallesi’nde düşündükleri mahalle konağının beklentileri karşılayacak özellikte ve güzellikte olacağını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Mahalle kültürünü ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak adına önemli yere sahip olan bu konaklar, gençlerimiz içinde adeta bir ilim, irfan yuvası olacak. Bu vesile bir an önce dikilitaş mahalle konağını halkımızın hizmetine açıp, söz verdiğimiz diğer mahalle konaklarının yapımına geçmek istiyoruz” dedi.

Mahallelerimiz en güzellerine layık

Vatandaşların beklentilerini bilen ve bu hizmet sistemiyle hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Cahan, “Biz kentimizde bütün vatandaşlarımızın konaklarımızdan ve imkanlarımızdan faydalanmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle diğer mahallelerimizde projelendirme ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor. Uşak gelişmeye, mahallelerimiz de güzelleşmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Mehmet Akif ersoy Mahallesinden Ahmet Özcan Uşak Merkez Karaağaç Mahallesinden Şefik Derse Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Cenker Topal Uşak Merkez Durak Mahallesinden Erdal Göçmen Uşak Merkez Çevre Mahallesinden Ulvi Arslan Uşak Merkez Bölme Mahallesinden Zalike Başer Uşak Aybey Mahallesinden Muhittin Topal Uşak Merkez Işık Mahallesinden Sadık Karaca Ulubey Aşağı Mahallesinden Emine Buğdaylı Işık Mahallesinden Mehmet Acar vefat etmiştir.
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir mahalle konakları dikilitaş mahalle konağı