ENGELLERİ KALDIRAN TURNUVADA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU

26-12-2022

Uşak Belediyesi tarafından başlatılan özel turnuva keyifli görüntülerle sona erdi, dereceye girenler kupasını kaldırdı.

Uşak’ta Dünya Engelliler Günü kapsamında Kalfa Korusu Spor Salonu’nda düzenlenen “Futsal Turnuvası” Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ün santra vuruşuyla başlamıştı. Diyabet, çölyak ve şeker gibi rahatsızlıklara sahip dezavantajlı bireylerden disleksi, otizm ve işitme gibi engelleri bulunan bireylere kadar birçok gruba hitap eden turnuvada 12 takımdan oluşan toplamda 18 yaş altı 99 genç yer aldı. Uşak Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında organize ettiği “Futsal Turnuvası” dün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

TURNUVA DOSTLUKLA SONUÇLANDI

Yaklaşık 3 hafta süren ve birbirinden özel görüntülere ev sahipliği yapanmaçlara Uşak Kalfa Korusu Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Kentte ilk kez düzenlenen turnuvada üçüncü Uşak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, ikinci Uşak Kaplanları, birinci Uşak Diyabetliler Derneği oldu. Kazanan takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Turnuvaya katılan öğrenciler bu tarz etkinliklerin devamını dileyerek, heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.

Uşak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmeni Ahmet Bayraktar ise, “Bu tarz etkinliklerle öğrencilerimiz hem eğlenip hem de spora özenerek sağlıklı yaşam adına kuvvetli adımlar atıyor. Bu açıdan organizasyonun değerli olduğunu ifade etmek istiyor, Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Son Düzenlemeler: 29 Aralk, 2022
İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU GERÇEK SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞTI Özay Özbulduk Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Aydilge ve Gece Yolcuları İle Son Buldu 3X3 SOKAK BASKETBOLU'NDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU HASRET SON BULDU DRİFT FESTİVALİ UŞAKLILARLA BULUŞTU ÇEVRE DUYARLILIĞI KARŞILIĞINI BULDU Konu Su Projesi'nde hediyeler sahibini buldu
uşak uşak belediyesi mehmet çakın engelliler arası futsal