​Engelli Halterciler Uşak'ın Gururu Oldu

7-10-2015

Engelli Halterciler Uşak’ın Gururu Oldu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Belediyesi adına Aksaray’da Engelli Halter Şampiyonası’nda yarışan sporcuları makamında ağırladı. Başkan Cahan sporcun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Uşak Belediyesi adına yarışan 5 sporcu 02-03 Ekim 2015 tarihleri arasında Aksaray ilinde düzenlenen Engelli Halter Şampiyonası’nda yarışırken, kent adına başarılı sonuçlar elde ettiler. Sporculardan Nezih Börekçi 107 kilogramda yarışırken altın madalya alarak Uşak’ın gururu oldu. Uşak adına yarışan sporcuları Belediye Başkanı Nurullah Cahan makamında ağırladı. Ziyarette AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş da bulundu.

Sporcuların yanındayız

“İlimizde her yönüyle sporda başarı hedefiyle çalışmaları sürdürüyoruz” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu nedenle desteklerinin artarak süreceğini iletti. Aksaray ilinden de Uşak adına güzel haberler aldıklarını ileten Cahan, “Sporda günden güne daha iyi konuma geliyoruz. Kurduğumuz Spor Müdürlüğümüz kentimizde sporun sevdirilmesi ve başarıyı hedeflemektedir. Bu bağlamda başarılar elde edilmekte ve sporcularımız gururumuz olmaktadır. Son olarak sporcularımız Aksaray’da düzenlenen Engelli Halter Şampiyonası’nda başarıyla temsil ettiler. Bir sporcumuz kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu. Bu nedenle kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.

Cahan spora desteklerin devam edeceğini aktarırken, “Başarılar ile ilimizde sporun daha çok sevilmesine vesile olacağız” ifadesini kullandı.

Son derece değerli bir başarı

Uşak’ta spordaki başarıyı önemsediklerini ve destek olduklarını dile getiren AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Sporun gelişmesi ve ilerlemesinde yerel yönetimlerin payı büyüktür. Belediyemiz son zamanlarda ilimize değerli katkılar sunmaktadır. Bu nedenle Aksaray’da ilimizi temsi eden engelli haltercilerimiz yüzümüzü güldürmüştür. Belediyemize ve sporculara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Uluslararası başarı istiyoruz

Aksaray’da 107 kilogram da altın madalya kazanan Nezih Börekçi ise, “Aylardır çalışıyoruz. Başarı elde etmek için azmettik ve kazandık. Belediyemiz de bizim her daim yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte uluslararası bazda başarı kazanmak istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Cahan kazanılan madalyayı Nezih Börekçi’ye taktı.

Son Düzenlemeler: 07 Ekim, 2015
İlgili İçerikler: UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ 4. TİYATRO FESTİVALİ'NE KATILACAK EKİPLER BELLİ OLDU Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu Uşak Belediyesi Geleceğe Yapılan Yatırıma Destek Oldu CUMHURİYET TENİS TURNUVASI'NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU AB'NİN FİNANSÖR, UŞAK BELEDİYESİ'NİN KOORDİNATÖR OLDUĞU PROJENİN TOPLANTISI İRLANDA'DA YAPILACAK İstenen Tablo Uşak Belediyesi ile Gerçek Oldu Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu UŞAK'IN GURURU KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN DERECE İLE AYRILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret belediye başarı engelli halterciler aksaray mehmet altay nezih börekçi servet kuş