​Engelli Halterciler Uşak'ın Gururu Oldu

7-10-2015

Engelli Halterciler Uşak’ın Gururu Oldu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Belediyesi adına Aksaray’da Engelli Halter Şampiyonası’nda yarışan sporcuları makamında ağırladı. Başkan Cahan sporcun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Uşak Belediyesi adına yarışan 5 sporcu 02-03 Ekim 2015 tarihleri arasında Aksaray ilinde düzenlenen Engelli Halter Şampiyonası’nda yarışırken, kent adına başarılı sonuçlar elde ettiler. Sporculardan Nezih Börekçi 107 kilogramda yarışırken altın madalya alarak Uşak’ın gururu oldu. Uşak adına yarışan sporcuları Belediye Başkanı Nurullah Cahan makamında ağırladı. Ziyarette AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş da bulundu.

Sporcuların yanındayız

“İlimizde her yönüyle sporda başarı hedefiyle çalışmaları sürdürüyoruz” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu nedenle desteklerinin artarak süreceğini iletti. Aksaray ilinden de Uşak adına güzel haberler aldıklarını ileten Cahan, “Sporda günden güne daha iyi konuma geliyoruz. Kurduğumuz Spor Müdürlüğümüz kentimizde sporun sevdirilmesi ve başarıyı hedeflemektedir. Bu bağlamda başarılar elde edilmekte ve sporcularımız gururumuz olmaktadır. Son olarak sporcularımız Aksaray’da düzenlenen Engelli Halter Şampiyonası’nda başarıyla temsil ettiler. Bir sporcumuz kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu. Bu nedenle kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.

Cahan spora desteklerin devam edeceğini aktarırken, “Başarılar ile ilimizde sporun daha çok sevilmesine vesile olacağız” ifadesini kullandı.

Son derece değerli bir başarı

Uşak’ta spordaki başarıyı önemsediklerini ve destek olduklarını dile getiren AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Sporun gelişmesi ve ilerlemesinde yerel yönetimlerin payı büyüktür. Belediyemiz son zamanlarda ilimize değerli katkılar sunmaktadır. Bu nedenle Aksaray’da ilimizi temsi eden engelli haltercilerimiz yüzümüzü güldürmüştür. Belediyemize ve sporculara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Uluslararası başarı istiyoruz

Aksaray’da 107 kilogram da altın madalya kazanan Nezih Börekçi ise, “Aylardır çalışıyoruz. Başarı elde etmek için azmettik ve kazandık. Belediyemiz de bizim her daim yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte uluslararası bazda başarı kazanmak istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Cahan kazanılan madalyayı Nezih Börekçi’ye taktı.

Son Düzenlemeler: 07 Ekim, 2015
İlgili İçerikler: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU 3. LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU 2023 YILI KURBAN KESİM NOKTALARI BELLİ OLDU UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU GENÇ KUŞAK TURNUVASI'NDA KAZANAN DOSTLUK OLDU 2022 YILI KURBAN SATIŞ NOKTALARI BELLİ OLDU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret belediye başarı engelli halterciler aksaray mehmet altay nezih börekçi servet kuş