Halı Saha Futbol Turnuvası ve Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

22-05-2017

Uşak Belediyesi ve Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Kamu Kurum ve Kuruluşlar Halı Saha Futbol Turnuvası ve Geleneksel Bahara Merhaba Tenis Turnuvası sona erdi.

1 ay boyunca Huzurpark’ta bulunan Uşak Belediyesi Spor Tesislerinde süren müsabakaları final maçları çekişmeli geçti. Turnuvanın şampiyonu Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikasını 2-1 yenen Jandarma Komutanlığı olurken, TCDD’yi 4-0 mağlup eden Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de üçüncü sıraya adını yazdırdı.  Geleneksel Bahara Merhaba Tenis Turnuvasında ise master erkeklerde Ali Coguplugil, master bayanlarda Seher Aycan, yeni başlayan erkeklerde Süleyman Ekinci şampiyonluk ipini göğüsledi.  Dereceye giren sporculara ödüllerini, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Şahin Mercan verdi.

Törenin ardından bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, turnuvanın önümüzdeki yıl devam edeceğini belirterek, “Şehrimiz, futboluyla, basketboluyla, tenisiyle ve nice sportif faaliyetleriyle önemli adımlar atıyor. Belediye olarak sporun her anlamda gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu turnuvada mücadele eden tüm kamu görevlilerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan da, turnuvanın hayata geçmesinde emeği olanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Son Düzenlemeler: 23 Mays, 2017
İlgili İçerikler: KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK Şahabettin Erdem ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK HALI SAHADA KULLANILMAK ÜZERE SKORBOARD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU İsmigül Şahan GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU Salahattin Şahal KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU Hüsnü Şahan UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan turnuva futbol tenis