Hizmette 3. Yıl Konseri ile Uşak'lılar Coştu

3-04-2017

Uşak Belediyesi göreve gelişinin 3.Yılı münasebetiyle 15 Temmuz Şehitler Meydanında Mustafa Ceceli konseri düzenledi.

Uşak Belediyesi’nce düzenlenen görevde 3. Yıl etkinliklerinin açılış konserinde Sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı dolduran on binlerce Uşak’lı Mustafa Ceceli konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı. 3.yıl etkinliklerine Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra Uşak Valisi Ahmet Okur, Ak Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Ak Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Konserden önce bir konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan, “Uşak hizmetlerin en iyisine ve güzeline layık” dedi. Cahan,  “Bugünün bizim için ayrı bir önemi var. Tam 3 yıl önce sizlerin teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine başladık. Gece demeden gündüz demeden, aşılamayan engelleri sizlerle aştık. Hayal denilen projeleri sizlerle gerçekleştirdik. İnşallah hep birlikte marka kent Uşak’ı inşa ediyoruz. Uşak olarak hepimiz buradayız. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Sizlerle bizleri ayırmak isteyenlere de fırsat vermesin. Meydanımızı doldurarak bu gece bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı olduğum günden bu güne kadar da her zaman yanımda olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili eşime de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Uşak’lıların daha rahat ve yaşanabilir bir kent de yaşaması için gayret gösterdiklerine değinen Başkan Cahan, “3 yıl boyunca el ele gönül gönüle vererek mutlu Uşak için çalıştık. Kentsel dönüşüm projemizi bitirdik. İnşallah yaz döneminde bu tür konserleri orada düzenleyeceğiz. 15 Temmuz Şehitler Meydanı diye isimlendirdiğimiz bu meydanı da okulların tahliyesi ile birlikte büyüterek şehrimize yakışır bir meydan haline getireceğiz. Bunun yanında Köprülü kavşaklarımızı hizmete açtık. Üçüncüsüne de gelecek ay başlıyoruz. Mahalle konaklarımızı, pazar yerlerimizi ve yollarımızı yaptık. Sanata da son derece önem vererek Sanat Akademimizi ve Belediye Şehir Tiyatrosu kulübümüzü kurduk. Daha bir sürü proje ve çalışmayı hayata geçirerek şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalıştık. Sizlerin desteği ile gece gündüz çalışmaya ve Uşak’ı geliştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Gecenin sonunda sanatçı Mustafa Ceceli’ye Belediye Başkanı Nurullah Cahan çiçek ve Uşak kilimi takdim etti.

Son Düzenlemeler: 04 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: Ersin Yıldırım Eşme/Karacaömerli Köyünden, Dudu Yılmaz Çarıkköy Köyünden, Osman Yılmaz Saadettin Ayyıldız Ortaköy Köyünden Murat Yıldırım İbrahim Yıldızhan Mustafa Mert Yıldırım Kamil Yıldırım Arzu Yılmaz Eşme/Karacaömer Köyünden, Cengiz Yılmaz
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konser mustafa ceceli hizmette 3. yıl