​Huzur Park Köprülü Kavşağı Açılıyor

4-10-2016

Huzur Park Köprülü Kavşağı Açılıyor

Cahan, “İlimizin trafiğine kalıcı çözümler sağlıyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte yapımını tamamladıkları Huzur Park Köprülü Kavşağı’nın bitirdiklerini iletirken,”Projemizler kent trafiğimiz daha çok rahatlayacak” dedi.

Uşak Belediyesi şehirler arası ve şehir içi trafiği rahatlatacak uygulamalara devam ediyor. Bu bağlamda 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağın hayata geçiren ve büyük takdir kazanan Belediye, akabinde stat battı çıktı projesi için çalışmaları başlamıştı. Projenin hızlı bir şekilde devam etmesinin yanında trafiği rahatlatacak bir proje için daha müjde geldi. Özellikle Kemalöz Mahallesi istikametinden gelen araçların Dikilitaş Kavşağı’nda şehirler arası trafikle birleşerek yoğunluk oluşturmasını çözecek olan Huzur Park Köprülü Kavşağı bitirildi. Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen projeyi Belediye Başkanı Nurullah Cahan yerinde inceledi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve personel de eşlik etti.

Kent trafiği rahatlıyor

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentin trafik sorununu kökten çözecek uzun soluklu projelere imza atıyoruz” dedi. Cahan, Huzur Park Köprülü Kavşak Projesi’nin de bu nedenle önem arz ettiğine vurgu yaparken, “Huzur Park Köprülü Kavşağını bitirdik. Ekiplerimiz son olarak kavşağın ve yan yollarının asfaltlarını attılar. Projemizi Karayolları Genel Müdürlüğümüzle birlikte gerçekleştiriyoruz. Özellikle kentimizin güney mahallelerinden gelenlerin İzmir istikametine gidişleri ve bununla ilgili sıkıntıların sona ereceğini biliyoruz. Bu bağlamda şehir içi ve şehirler arası ulaşımımız çok rahatlayacak. Düzenlemelerin tamamında kaliteli asfalt kullanıyoruz” şeklinde konuştu.

Her anlamda sıkıntı sona eriyor

Şehirler arası yollara Belediye olarak yaptıkları dokunuşlar ile sıkıntıları yok ettiklerini ileten Cahan, “Şehir içinde kavşak noktalarında kapsamlı bir çalışma yaptık. Öncelikle 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı’nı yaparak trafiğe önemli bir boyut kazandırdık. Bu projeyle otogar ve küçük çarşı mevkimiz rahatladı. Şu anda stat battı çıktı kavşağımız da son hızıyla sürüyor. Bu projenin bitmesiyle şehir içi ve şehirler arası yollarımız bir nizama girmiş olacak. Bu süreçlerde trafik sıkışıklığı mutlaka yaşanıyor. Ama daha sonra bu sıkıntılar bitiyor. Bu nedenle halkımıza anlayışından dolayı teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Son Düzenlemeler: 04 Ekim, 2016
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI KENT PARK KAPSAMINDA TAŞINACAK O HİZMET BİNALARINDA SONA YAKLAŞILDI Uşak'ın göz bebeği Kent Park'taki yerini aldı! Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan AK Parti Uşak Teşkilatı Kent Park'ı Ağaçlandırdı MEGA PROJE KENT PARK'TA AĞAÇ DİKİM TÖRENİ DÜZENLENDİ Uşak'ta 20 bin metrekare alana yeni bir park müjdesi Selçuklu Köprülü Kavşağı'nda İşlem Tamam, Uşak'a Hayırlı Olsun
uşak uşak belediyesi nurullah cahan trafik marka şehir huzur park köprülü kavşak rahatlama yen