İade-i Ziyaret Uşak İçin İstişare Toplantısına Dönüştü

13-02-2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifi ile 20 Ocak’ta gerçekleştirilen kongrede göreve gelen AK Parti Uşak yeni İl Yönetimi Başkan Cahan’a ziyarette bulundu.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Nurullah Cahan’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Tüm yönetimin katıldığı ziyaret Uşak’a katkı sağlamak adına bir istişare toplantısına dönüştü.

Hizmet için birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “Parti teşkilatı olarak belediyemizle çalışmaya hazırız. Şehrimiz için bu derece önemli yatırımların yapıldığı bir dönemde, bizler de en iyisi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Uşak’ın bu güne kadar görülmemiş bir hizmetle buluştuğunu ifade eden İl Başkanı Çakın, “Bu çalışmaları halkımıza anlatmaya, halkımızın da görüşlerini almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler halka ulaşmanın en iyi yolu. Hem onların fikrini almış olmak adına hem de hükümetimiz ve belediyemiz vesilesiyle hızlı biçimde hayata geçirilen projeleri anlatmak için çalışacağız.” diye konuştu.

Şehrin tamamında önemli çalışmaların yürütüldüğünü, eksik kalan tüm noktaların teker teker giderildiğini paylaşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “Ziyaret nedeniyle İl Başkanımız Mehmet Çakın’a ve değerli teşkilatına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Uşak için yapılacak projelerde onlarla omuz omuza vereceğimizi belirterek, çalışmalarımızın artarak devam edeceğini paylaşmak istiyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

İlgili İçerikler: En İyi Proje Artık Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE YILIN İLK KARI DÜŞTÜ, UŞAK BEYAZA BOYANDI BAŞKAN ÇAKIN'DAN GÖRME ENGELLİ BİREYLER İÇİN FARKINDALIK HAREKETİ Uşak Merkez Karaağaç Mahallesinden Tevfik Han Uşak merkez Bölme Mahallesinden Sakup Onbaşı Uşak Merkez Aybey Mahallesinden Celal Ebeci Uşak Eşme Elvanlar Mahallesinden Faden Çallı Uşak Sanal Arkeoloji Müzesi Hakkında Duyuru Uşak Ulubey Dilaver Mahalesinden Fadime Beşir
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret toplantı ak parti il başkanlığı mehmet çakın