İade-i Ziyaret Uşak İçin İstişare Toplantısına Dönüştü

13-02-2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifi ile 20 Ocak’ta gerçekleştirilen kongrede göreve gelen AK Parti Uşak yeni İl Yönetimi Başkan Cahan’a ziyarette bulundu.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Nurullah Cahan’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Tüm yönetimin katıldığı ziyaret Uşak’a katkı sağlamak adına bir istişare toplantısına dönüştü.

Hizmet için birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, “Parti teşkilatı olarak belediyemizle çalışmaya hazırız. Şehrimiz için bu derece önemli yatırımların yapıldığı bir dönemde, bizler de en iyisi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Uşak’ın bu güne kadar görülmemiş bir hizmetle buluştuğunu ifade eden İl Başkanı Çakın, “Bu çalışmaları halkımıza anlatmaya, halkımızın da görüşlerini almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler halka ulaşmanın en iyi yolu. Hem onların fikrini almış olmak adına hem de hükümetimiz ve belediyemiz vesilesiyle hızlı biçimde hayata geçirilen projeleri anlatmak için çalışacağız.” diye konuştu.

Şehrin tamamında önemli çalışmaların yürütüldüğünü, eksik kalan tüm noktaların teker teker giderildiğini paylaşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “Ziyaret nedeniyle İl Başkanımız Mehmet Çakın’a ve değerli teşkilatına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Uşak için yapılacak projelerde onlarla omuz omuza vereceğimizi belirterek, çalışmalarımızın artarak devam edeceğini paylaşmak istiyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR Mevlana'nın 746. Vuslat Yıldönümü Uşak'ta Unutulmadı Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret toplantı ak parti il başkanlığı mehmet çakın