İstenen Tablo Uşak Belediyesi ile Gerçek Oldu

14-06-2019

Uşak’ta hizmet veren esnaf odaları, Zabıta Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Özlem duyulan birlik, Uşak Belediyesi ile güç bulacak.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Esnaf ve Zabıta El Ele” programı kapsamında kentte hizmet veren çok sayıda esnaf odasının temsilcileri Zabıta Müdürü Nusret Güler ile bir araya geldi.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda, esnafların sorunları, esnaf temsilcilerinin belediyeden ve belediyenin ise esnaflardan beklentileri üzerine konuşuldu. Taleplerin değerlendirildiği ve yapılması düşünülen faaliyetlerin planlandığı toplantının, geleneksel hale getirilmesi kararı alındı.

GÜLER: “ESNAFIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler, esnaf ile iletişimin önemine vurgu yaptı. Güler, “Müdürlük olarak esnaflarımızla güçlü bir iletişim halinde olmamız gerektiğine inanıyoruz. Esnaflarımızla geçmiş dönemlerde yaşanan diyalog kopukluklarını gidermek ve güzel çalışmalar ortaya çıkartmak adına böyle bir toplantı düzenlemek istedik. Esnaf odalarımıza davetimize teşrif ettikleri ve dertlerini aktardıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bu toplantılarımız sürecek. Esnafımızla birlik ve beraberlik bizler için kıymetli. Onlar bizim şehrimize, ekonomimize can katan değerlerimizdir. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın Beyefendiye projemizde ortaya koyduğu önemli destekler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun.” dedi.

SAVAŞ: “BU TOPLANTI BİR BEKLENTİYDİ”

Özlenen bir tablonun gerçekleştirildiğini dile getiren Uşak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ise, “Bu tarz bir toplantı için beklentimiz mevcuttu. Biz de gerçekleştirmek istiyorduk. Ancak sağ olsun Zabıta Müdürümüz Nusret Bey bizden önce davranarak davetlerini iletti. Çok verimli bir toplantı oldu. Esnafımızın talepleri, onlar için yapılabilecekler ve belediyemizin beklentileri üzerine konuştuk. Bu toplantıların devam etmesine ilişkin bir karar aldık. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden ​Himmet Yıldırım UŞAK YENİ BİR PİKNİK ALANI KAZANIYOR TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Ayşe Yılmaz UŞAK KIRAÇ İLE COŞTU Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU UŞAK'TA 100. YIL COŞKUYLA KUTLANIYOR
uşak uşak belediyesi toplantı zabıta müdürlüğü mehmet çakın esnaf odaları