​Konsept Projeyle Zübeyde Hanım Caddesi Şehir Havasına Kavuşacak

18-08-2015

Konsept Projeyle Zübeyde Hanım Caddesi Şehir Havasına Kavuşacak

Uşak Belediyesi’nin ana caddelerde başlattığı yenileme çalışmaları Zübeyde Hanım Caddesi’nde devam ediyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Caddemizdeki projemiz konsept olmakla beraber, bölgeye modern bir şehir havası verecek” dedi.

Uşak Belediyesi kentin ana cadde ve yollarının daha modern olması hedefiyle başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Fatih Caddesi, Nuri Şeker Caddesi gibi trafiğin yoğun aktığı caddeleri yenileyen ve tek yöne çeviren Belediye, kentte yaşayanların takdirini kazanmıştı. Yaptığı çalışmaları kısa sürede bitirerek hayata geçiren Belediye, son olarak Zübeyde Hanım Caddesi’nde de çalışmalara başladı. Cadde konsept olarak uygulanacak projeyle yeniden inşa edilecek. Proje kapsamında, yollar, kaldırımlar, refüjler ve elektrik direkleri değişecek. Diğer taraftan ağaçlarda korunacak ve güzelleştirilecek. Proje maliyeti ise yaklaşık2 milyon TL olacak

Zübeyde Hanım Caddesi’nde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, beklenilen güzellikte bir caddeye kente armağan edeceklerini söyledi.

Konsept proje

Vatandaşları mağdur etmeden proje görselinde olduğu gibi bir caddeyi kısa sürede inşa edeceklerini belirten Cahan, “Şehrimizdeki ana yollarımızda çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bilindiği üzere Fatih Caddesi ve Nuri Şeker Caddesi gibi caddelerde kısa sürede kaliteli işler yapmıştık. Bugün de önemli ve işlek caddelerimizden olan Zübeyde Hanım Caddemizde de çalışmalar başladı. 24 saat esasıyla çalışmalarımızı yaparak kısa sürede yeni haliyle caddemizi hediye edeceğiz. Projemiz aynı zamanda konsept bir projedir. Çalışmaların bitmesiyle caddemiz kaldırımları, refüjü, yolları ile komple değişim yaşayacak. Yollarımızda bulunan ağaçlarımızı da koruyarak ve daha güzel hale getireceğiz. Belediye hizmet binamıza kadar yapacağımız cadde çalışmamız ile bölge şehir havasına kavuşacak. Bu aşamada vatandaşlarımızdan az sabretmelerini istiyoruz. Çünkü özlenilen ve istenilen yolları tüm imkanlarımızı seferber ederek kısa sürede bitiriyoruz” diye konuştu.

Yol konusunda yapılan çalışmalarda farklı kurumların da desteklerini aldıklarının altını çizen Cahan, “ Bizlere projelerimizde her zaman destek olan İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Tek yön trafiği rahatlatacak

Caddelerdeki yenilemenin akabinde tek yön uygulamasına da değinen Cahan şunları kaydetti: “İlimizde tek yön uygulaması birçok noktada başladı. Biz Belediye olarak bu konuda gerekli bilgilendirmeleri kentimizde yapmaktayız. Trafik akışı yollarımızın kalitesi ve tek yön uygulaması nedeniyle daha seri olacak. Bu geçiş döneminde gerek Emniyet Müdürlüğü, gerekse Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımıza yardım edecek”.

Son Düzenlemeler: 18 Austos, 2015
İlgili İçerikler: Zübeyde Poyraz Fatma Hanım Demirel BELEDİYEMİZ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE PLOTTER KAĞIDI ALIMI. Parselasyon Planı Askısı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2 Hanım Türkay Parselasyon Planı Askısı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Eşe Hanım Erol Ayşe Hanım ÖZDEMİR İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NUMARATAJ SERVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALÜMİNYUM LEVHA ALIMI DOĞRUDAN T
uşak nurullah cahan değişim zubeyde hanım caddesi marka şehirler ergün kırdinli belediye belediye başkanı mustafa dayıoğlu