Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü

31-05-2022

Konser ve Sahne Şovları İzleyenleri Coşturdu

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi öncülüğünde gerçekleştirilen Moda Fest, 3'üncü gününde de coşkuya sahne oldu. Çeşitli sahne şovları, modaya ilişkin söyleşiler ve Zeliha Sunal konseri izleyenleri coşturdu.

28-29-30 ve 31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivalin dünkü programı da bol eğlence ve sağlık hakkında söyleşiler üzerineydi. Önce Instagram Fenomeni ve Moda Danışmanı Hülya Aslan, izleyenlere uzmanlık alanındaki konular hakkında bilgiler verdi. Sonrasında Ritim Sanatçısı Ceren Özdemir'in sahne şovuyla coşan izleyiciler, bu etkinliğin ardından Şarkıcı ve Güzellik Uzmanı Neslim Güngen ile hem eğlenmeye devam etti hem de cilt bakımı üzerine tüyolar alma fırsatı buldu. Günün son etkinliğinde ise sanat hayatı 38 yıl önce Uşak'ta başlayan Ses Sanatçısı Zeliha Sunal, zengin repertuarıyla izleyenlere adeta bir müzik şöleni yaşattı.

Sunal’dan Uşak Belediyesi’ne Teşekkür

Müzik kariyerine çok küçük yaşlarda Uşak'ta gitar çalmakla başladığını anlatan Sunal, "38 yıl sonra Uşak'ta yeniden şarkı söylemek beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Bu festivale davet edildiğimde çok heyecanlanmıştım. Davet eden Uşak Belediyesi'ne, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın'a, Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Ceylaner'e ve UKAMER Koordinatörümüz Sayın İlknur Ertuğrul'a çok teşekkür ederim" diye konuştu.

70'lerden günümüz pop şarkılarına kadar uzanan detaylı repertuarındaki şarkıları, büyük bir coşku ve adeta bir görsel şölen içeren sahne şovuyla seslendirdi. Konserinde seyirciyle interaktif bir tutum içerisinde olan Sunal, hemen herkes tarafından bilinen şarkıları izleyenlerle birlikte söyledi.

Geri Dönüşüm de Unutulmadı

Özel yaşamında gönüllü olarak geri dönüşüm alanında çalışmalar yapan Sunal, konseri izleyenlere bütçe tasarrufu ve enerji kaynakları kullanımını en aza indirmek için bazı tüyolar verdi. Geri dönüşüm konusundaki hassasiyetiyle tanınan Sunal, “Atıkları kaynağından ayrıştırmak çok önemli. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı” ifadelerini kullandı.

Eski Dostlar Moda Fest’te Yeniden Bir Arada

Konseri izleyenler arasında, Sunal'ın bir dönem öğrencisi olduğu Uşak Öğretmen Lisesi'nden arkadaşları ve öğretmenleri de vardı. Konserin bir bölümünde müzik hayatına başladığı 'Kent Beşlisi'nden bir arkadaşını da sahneye alan Sunal, eski arkadaşı ile birlikte Türk Rock Müziği'nin efsanevi şarkılarından 'Tamirci Çırağı' ve 'Namus Belası' adlı şarkıları seslendirdi. Konserin sonunda o günleri hasretle yad eden Sunal, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner'in takdim ettiği teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Uşak kiliminden kendisine elbise yapmayı deneyen Sunal, "Burada lise öğrencisiyken bize her şeyi öğrettiler. Ben bu kilimden elbise de yaparım. Neden olmasın" dedi.

Hayranları Yoğun İlgi Gösterdi

Etkinliğin ardından Sunal'ın hayranları, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Kentin ilk moda festivali Moda Fest, son gününde de birbirinden değerli konukları ağırlayacak. Final gününün son etkinliği ise 'Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi' adlı şarkıya yaptıkları düetleriyle gönülleri fetheden Ümit Besen ve Pamela konseri olacak.

İlgili İçerikler: DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME GENÇ KUŞAK TOPLULUĞU'NUN ROTASI BU KEZ TEKNOFEST Muammer Bilgin KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI GURBETÇİ FESTİVALİ UNUTULMAZ BİR KAPANIŞ YAPTI GURBETÇİ FESTİVALİ'NDE EĞLENCE DUR DURAK BİLMİYOR Yeşil Karaağaç'ta Gurbetçi Festivali Rüzgarı 2. GURBETÇİ FESTİVALİ BAŞLIYOR
uşak uşak belediyesi konser söyleşi mehmet çakın moda fest