Muhtarlarımız ile Sürekli İşbirliği İçindeyiz

20-10-2015

Muhtarlarımız ile Sürekli İşbirliği İçindeyiz

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Muhtarlar Günü nedeniyle merkez ilçede muhtarlık yapan muhtarlar ile yemekte bir araya gelirken, “Muhtarlarımız marka şehir hedefinde bizler için vazgeçilmezdir” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir yemek düzenledi. Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Korkmaz, Ergün Kırdinli, Hakan Uludağ ve Hüseyin Ufuk Uğur, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ve Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık katıldı. Toplantıda projeler ve kentteki çalışmalar da masaya yatırıldı.

Ortak aklı birlikte çalıştırıyoruz

“Muhtarlarımız kentimizin gelişiminde önemli bir noktadadır” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, muhtarlarla beraber marka şehrin ortaya çıkması için ortak aklı tam manasıyla çalıştırdıklarını belirtti. Cahan, “Muhtarlarımız demokrasinin gereği seçimle işbaşına gelmekte ve halk tarafından göreve layık görülmektedir. Bu bağlamda seçilmiş kişiler olarak bizler ile hemşehrilerimizin arasında bağ kurulması gibi bir misyonu üstlenmektedir. İlimizin sorunlarında muhtarlarımız ile işbirliği yaparak projelerimize yön vermekteyiz. Bugüne kadar bu konuda başarılı bir çalışma yürüttük. Bulundukları mahalle ve köylerin sorunlarıyla ilgilenen muhtarlarımızı bu anlamlı günde unutmadık. Bu nedenle kendileriyle bir arada olmaktan mutluyuz” dedi.

Toplantılar sürecek

Toplantılar ile kentin gelişimini hızlandıracaklarını da aktaran Cahan, “Biz bundan sonra da muhtarlarımız ile sürekli toplantılar yaparak ilimizin en iyi yerlere gelmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız. Bu birliktelik ilimizin en güzel yerlere gelmesinde büyük katkı sağlayacak. Ayrıca muhtarlarımızın destekleriyle ulaşamadığımız hemşehrilerimizin sorunlarına da ulaşma imkanına kavuşacağız. Bu vesileyle muhtarlarımızın özel gününü tekrar kutluyoruz” dedi.

Kent çalışmaları hakkında da bilgi veren Cahan ,”İlimiz marka şehir olma yolunda projelerine tam gaz devam etmektedir. 2 yıl içinde birçok konuda aşama kaydettik. Bugün kentsel dönüşüm projesi bitme aşamasına geldi. Bitirilemez denilen kent park projesinde büyük mesafeler kat ettik. Dokuzsele deresini kentin gerdanlığı yapmak adına aşamaları geçtik. Bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza ara vermeden. Mahallerin beklentilerini göz önünde tutan çalışmalar yaptık. Yetinmedik köylerimize de destek olduk. Yollar konusunda rekorlar kırdık. Önümüzdeki senelerin yol haritasını da çizdik” diye konuştu

İlgili İçerikler: Yeşil Uşak, İşbirliği Kültürüyle Can Kazanıyor ​Uşak İle Ruanda Arasında Ekonomik İşbirliği Görüşmesi Yapıldı ZEKA ve KOSGEB İşbirliği İle 2017 Yılı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başlıyor ​Evde Sağlık ve Bakımda Örnek İşbirliği Sürekli İşçi Alımı İle İlgili Sınav Sonucu ​Engeller Kurumların İşbirliğinde Aşılacak Üniversite Belediye İşbirliği Kente Kazandıracak Başkan Cahan, " Muhtarlarımız ile Sürekli İstişare Edeceğiz" İşbirliği İçinde Güzel İşler Başaracağız
uşak uşak belediyesi marka şehir belediye işbirlik muhtarlar günü toplantı