Sarayaltı Mahallesi ve Hat Şöferlerinden Refaranduma "EVET"

2-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

16 Nisan‘da yapılacak Refarandum Seçimi dolayısıyla Belediye Başkanı Nurullah Cahan mahalle mahalle dolaşarak hemşehrileri ile istişarelerde bulunuyor. Seçimde neden “Evet” oyu kullanılması gerektiğinden, sistemin faydalarına kadar herşey toplantılarda masaya yatırılıyor. Sarayaltı-Huzurkent hattı halk otobüsü şöförlerinin tertip ettiği toplantılı geceye Sarayaltı mahallesi sakinleri ve diğer mahallerden vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Referandum Seçimleri için “Evet” oyunun önemi vurgulandı ve yapılacak olan yeni anayasadaki değişiklikler vatandaşlara birebir madde madde anlatıldı.

Ülkemizin kritik bir sürece girdiğinden ve 16 Nisan’da sandık başına gideceklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu süreç sonunda Türkiye dünyada süper güç haline gelecek” dedi. Cahan, “Biz necip bir millete sahibiz. Ülkemizin üzerinde oynanmak istenen onca oyuna rağmen milletimiz yıkılmadı ve dimdik ayakta durdu. 15 Temmuz’da yaşanan elim hadiseyi hepimiz biliyoruz. Bütün bu büyük oyunlara rağmen biz işimizi yapmaya devam edeceğiz ve güçlü Türkiye için durmadan çalışacağız. İşte Refarandum seçimi de bu kritik dönemin finalini oluşturuyor. İnşallah bu dönemde milletimiz ve devletimiz için en doğru olan kararı hep birlikte vereceğiz ve sandıktan “Evet” oyunu güçlü bir şekilde çıkartacağız” dedi.

16 Nisan’da geleceği oylayacaklarını ve yaklaşık 45 gün kadar bir sürenin kaldığına değinen Cahan, “Sarayaltı Mahallesi sakinlerimizle bugün çoşkulu ve “Evet” kararı için bir ve beraber olmuş durumda. Buradaki herkes zamanından bizlere ayırdı ve toplantımıza iştirak etti. Hepinizden allah razı olsun” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: Fatih Mahallesi Sakinlerinden, Yaşar Işık Sarayaltı Mahallesi sakinlerinden Emine Mercan Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir Kurtuluş Mahallesi'nden Ali Uğuz Kazancılar Kemalöz mahallesi sakinlerinden, Halime Demir Atatürk Mahallesi Sakinlerinden Ali Özdemir Sarayaltı Mahallesi Sakinleri'nden Mustafa Leblebici Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sarayaltı mahallesi 16 nisan referandum seçimi evet