UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR

8-03-2024

Belirlediği kalkınma hedefleri doğrultusunda kenti adeta ilmek ilkem işleyen Uşak Belediyesi, Başkan Mehmet Çakın önderliğinde birbirinden önemli yatırımları kente kazandırmaya devam ediyor.

Özellikle geçtiğimiz günlerde art arda yaptığı açılış törenleriyle göz dolduran hizmetleri Uşak halkıyla buluşturan Başkan Çakın; 4 bin 500 metrekarelik bir alan içerisinde yerini alan Gençlik Parkı’nı hafta sonu açacak. 9 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de yapılacak açılış programında renkli etkinlikler ve ikramlar vatandaşlarla buluşacak.

Çok Yönlü Hizmet Politikası

Göreve geldiğinden bu yana özellikle gençlerin eğitimine, üreten kadınların desteklenmesine ve kent yaşamının sağlıklı hale getirilmesine önem veren Başkan Mehmet Çakın, görev süresi boyunca mahallelerin ve vatandaşların ihtiyaçlarını görerek hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karaağaç Mahallesi’nde daha önce vatandaşların talebini geri çevirmeyerek kapalı pazar yeri ve düğün salonu içeren kapsamlı bir yapıyı hizmete açan Çakın, şimdi de aynı bölgede çeşitli spor tesislerini içerisinde barındıran Gençlik Parkı’nın resmi açılışını yapıyor.

Bir suni çim sahayı ve çeşitli spor sahalarını içeren Gençlik Parkı’nda aynı zamanda vatandaşların nezih bir ortamda sosyalleşebilmesine olanak sağlayan bir kafeterya da bulunuyor. Özellikle toplu konutlara ve öğrenci yurduna yakınlığı nedeniyle nüfusun yoğun olduğu bölgede her yaştan insanın spor ihtiyacını karşılayacak olan alan; 350 metrelik yürüyüş yolu ile de sağlıklı yaşama teşvik ediyor.

Son Düzenlemeler: 08 Mart, 2024
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak Uşakbelediyesi mehmetçakın uşakgençlikparkı karaağaçgençlikparkı