UŞAK BELEDİYESİ İLE GENÇLİK YENİ BİR MERKEZE KAVUŞUYOR

21-03-2023
Zümra Kadın El Emeği Pazarı’ndan eğitim ve yaşam merkezlerine, Genç Kuşak Kule Altı ve Akademi binalarından Kadın Koordinasyon Merkezi(UKAMER) binasına kadar birçok sosyal projeye ilişkin yapısal yatırımı hayata geçiren ve geçirmeye devam eden Uşak Belediyesi, kapsamlı bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Kemalöz Mahallesi’nde atıl durumda olan ve yıkımı gerçekleştirilen ayaklı su deposunun yerini yeni bir Gençlik Merkezi alıyor.486metrekare alana oturacak projenin ilk adımı olan temel kazı çalışmaları bugün başladı. Toplamda 1922 metrekare kullanım alanına sahip olacak merkez bünyesinde çeşitli etkinlik alanları bulunduracak ve üç kattan oluşacak.

İçerisinde geniş bir dans salonu, çok amaçlı salonlar ve çeşitli kurs odaları barındıracak Gençlik Merkezi, bir de kadınlara özel spor salonuna ev sahipliği yapacak. Giriş kısmındaysa açık ve kapalı oturma alanlarına sahip büyük bir kaferestoran bölümü merkezin misafirlerini ağırlayacak.

Hızla yükselmesi planlanan projede temel kazı çalışmalarının kısa sürede bitmesiyle ilk betonunun dökülmesi hedefleniyor.

Son Düzenlemeler: 22 Mart, 2023
İlgili İçerikler: Naile Eroğlu BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Adile Oktay Kamile Başcı BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK
uşak kemalöz mehmet çakın gençlik merkezi