Uşak'ı Değiştirenler Haftalık Toplantıda Buluştu

24-10-2017

Uşak Belediyesi'nde daire müdürleriyle haftalık istişare toplantısı gerçekleştirildi. Kent adına önemli projelerin karara bağlandığı ve projeler üzerinde görüşlerin belirtildiği toplantı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan başkanlığında yapıldı.

Kente önemli hizmetler sunan ve Uşak tarihinin en büyük yatırımlarını hayata geçiren, şehirde bu güne kadar can bulan en büyük yatırım hamlesini yapan Uşak Belediyesi projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda her hafta gerçekleştirilen ve Başkan Nurullah Cahan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ufuk Uğur, Hakan Uludağ, İsmail Ünal ve Nurullah Furuncu'nun bulunduğu, daire müdürlerinin katılım sağladığı istişare toplantısında önemli konular ele alındı.

Kentin yeni bir çehre kazanması ve Uşak'ın daha yaşanılır bir şehir olması adına 24 saat esasıyla faaliyetlerini sürdüren Uşak Belediyesi'nin, tüm personeliyle halka hizmet için fedakarca çalıştıklarını kaydeden Başkan Cahan, marka imajının şehrin her noktasında hissedilir olmasını istediklerini belirtti. Bu güne kadar yapılan faaliyetlerin bu döneme kadar eksik kalan noktaları tamamlamak üzerine olduğunu ve bunun ötesinde Türkiye'de ve dünyada örnek olacak projelerin üretildiğini aktardı.

Cahan, temel ihtiyaçların yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da faaliyetlere büyük bir önem verildiğini, Uşak'a hizmet adına atılan dev adımların artarak devam edeceğini vurguladı.

Şehirdeki değişime dikkat çeken Cahan, "Uşak'ın geldiği nokta gelişen Türkiye'ye uygun ve halkımız en kaliteli hizmete sahip olsun düşüncesiyle yaptığımız en temel yatırımlarda dahi standardın üzerinde hizmetler ortaya koymayı hedefliyoruz. Temelleri atılan yürüyen merdivenli ve asansörlü üst geçit projemizde, battı çıktılarımızda, Kuzey ve Güney Çevre yollarımızda olduğu gibi önemli örneklerde gördüğümüz üzere, ihtiyaçlarımızı giderirken, şehri de aydınlık ve pırıl pırıl bir forma sokuyoruz. Sadece ihtiyaçların giderilmesi değil, amacımız şehrin değer kazanmasıdır." diye konuştu.

HACIKADEM KAVŞAĞI GÜNDEMDEYDİ

Hizmetlerine insan temelli yön veren ve yatırımlarında ortak aklı öncelik tutan Uşak Belediyesi'nin yeni projeleri arasında şehir tarihine damga vuracak çalışmalar yolda. Henüz projelendirme çalışmaları devam eden ve onayı verilen önemli projeler var. Bunların yanı sıra Uşak'ın en çok kaza gerçekleşen ve ölümlerin yaşandığı kavşaklar arasında yer alan Hacıkadem Kavşağı'na battı çıktı yapılması konusu konuşuldu.

Daha önce Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın dile getirdiği ve "Halkımız bu bölgeye bir battı çıktının gerekli olduğunu düşünürse biz de Uşak Belediyesi olarak kısa sürede inşa ederiz. Bu konuda kamuoyumuzdan alacağımız görüşlere göre hareket edeceğiz." sözleri üzerine gündeme gelen ve halkın olumlu baktığı yeni köprülü kavşak çalışması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Kentin her noktasında yürütülen üst ve alt yapı çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda, büyük bir yatırımla buluşan Uşak altyapısının gelişimine yönelik son durumlar ele alınarak yeni yatırımlar üzerinde istişare edildi

Ülkeye ve millete hizmetin bir onur vesilesi olduğunu söyleyen Başkan Nurullah Cahan, "Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Memleketimiz parmakla gösterilen bir il olacak. Önemli projelerle örnek olmaya ve halkımıza hizmete devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Toplantı kapsamında Uşak’ın çehresini değiştirecek hizmetler üzerinde gelişmeler paylaşıldı.

İlgili İçerikler: KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU GRİ KOÇ GENÇ KUŞAK'LA BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN ÜNİVERSİTE TOPLULUKLARIYLA BULUŞTU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan toplantı müdürler istişare