UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU

23-11-2023

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), Kasım Ayı’nda Uşaklı kadınları bir araya getiren altı farklı atölye ile ilgi odağı oldu. Merkezin düzenlediği atölyeler arasında; Mum Atölyesi, Sağlıklı Beslenme Atölyesi, Parfüm Atölyesi, Fırça Sende Atölyesi, Psikoloji Okulu Atölyesi Ve Anne Çocuk Atölyesi bulunuyor.

Atölyelere katılan Uşaklı kadınlar, binada sunulan tüm hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'a kendilerine sağladığı bu imkândan dolayı teşekkürlerini ileten katılımcılar; atölyelerin kendilerine yeni beceriler kazandırdığını ve bilgi birikimlerini artırdığını vurguladılar.

UKAMER ile Kadınlar Daha Güçlü

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, yalnızca kadınların sosyalleşmesini ve bir araya gelmesini sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda onlara farklı alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı sunarak kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Bünyesinde kadınlar için birçok farklı kurs seçenekleri barından merkez ayrıca etkinlik salonu ile buluşmaların adresi olurken; içinde bulunan kreş ile merkezden faydalanan annelerin çocukları için gözleri arkada kalmadan daha verimli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

Uşaklı Kadınlar Hizmetlerden Memnun

Psikoloji atölyesine katılan Duygu Küçükceylan, “Belediyemize sosyal, kültürel aktivitelerle kadınlara sundukları fırsatlar için teşekkür ederiz. Merkezimizden çok memnunum ve elimden geldiği kadar etkinliklerin hepsine katılmaya çalışıyorum.” dedi.

Firuze Uysal ise, “Gelmeden önce ön yargılıydık. Çok iyi düşünülmüş bir sistem var burada, çok beğendim. Kadınlarımız her türlü aktivite için buradaki imkânlardan yararlanabilir diye düşünüyorum. Buraya gelen her kadın mutlaka kendinden bir parça bulacaktır.” ifadelerini kullandı.

Atölyelerin sağladığı faydalara değinen Tuğba Gülşah, “Bina mükemmel bir şekilde dekore edilmiş, kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Ayrıca içerisinde bulunan atölyeler de çok faydalı. Bir ülkenin kadınları gelişiyorsa, çocukları da gelişir. Her kadın bu merkeze uğramalı. Belediye Başkanımız Mehmet Çakın’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Önümüzdeki aylarda da devam edecek olan atölyelere başvurmak ve bilgi almak için; Millet Bahçesi’nin içerisinde bulunan Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Hizmet Binası’na uğrayabilir, @ukamerusak sosyal medya hesabı ile ya da 0534 792 12 00 numarasını arayarak irtibat kurabilirsiniz.

Son Düzenlemeler: 23 Kasm, 2023
İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK KADINLARIN HAYATINA DOKUNAN ANLAMLI PROJE KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU ​48 YILLIK ANILAR UKAMER HİZMET BİNASI'NDA CANLANDI AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ
uşak uşak belediyesi mehmet çakın ukamer kadın koordinasyon merkezi sedirli oda atölyeleri