​Yaz Spor Okulları Törenle Başladı

1964
27-06-2016

Yaz Spor Okulları Törenle Başladı

Uşak Belediyesi Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açılırken, kurslar ilk gününden yoğun ilgiyle karşılandı.

Uşak Belediyesi’nin öğrencilerin yaz aylarını daha güzel geçirmeleri nedeniyle açtığı Yaz Spor Okulları başladı. Bu kapsamda kurslara katılacak ilk grup, spor malzemelerini aldı. Malzeme dağıtım töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Spor İşleri Müdürü Önder Yıldız da bulundu. Burada eğitimler eşliğinde futbol, yüzme, tenis ve karate kurslarına katılacak yaklaşık 500 kursiyere eğitmenler eşliğinde malzemeleri verildi.

Yaz ayları daha güzel geçecek

Gençlerin yaz aylarını en güzel şekilde geçirmelerini istediklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Belediyemiz yaz mevsiminin gelmesi ve öğrencilerimizin tatile girmesi hasebiyle her yıl gerçekleştirdiği yaz spor okullarına bu yıl da başlangıç yaptı. Toplam 4 adet farklı spor dalında kurslar veriyoruz. Kurslarımızın duyurusunu yaptıktan sonra yoğun ilgiyle karşılaştık. 500 öğrencimiz kurslardan faydalanmak için bize başvurdu” dedi.

Sosyal gençlik

Kursların öğrencilere olumlu katkılar sunacağını kaydeden Uludağ, “Kurslarımız öğrencilerimizin gelişimlerine olumlu katkı sağlayacak. Bilgisayara, sosyal medyaya ve televizyona bağlı bir gençliğin yerine sporla sosyalleşen bir neslin yetişmesine katkı sağlayacağız. Kurslarımızın ikinci aşaması için müracaatlarımız devam etmektedir. ikinci etap kurslar için de şimdiden yoğun ilgi görmekteyiz” diye konuştu.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ YAZ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR ORHAN DENGİZ KAPALI SPOR SALONU YENİLENİYOR HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI ILICAK SUBAŞI SPOR TESİSLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MASAJ MASASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Kurtuluş 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası Sporseverleri Kendilerine Hayran Bıraktı TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ GENÇLİK ve SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN UŞAK'A MÜJDE UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN
uşak belediyesi nurullah cahan hakan uludağ yaz spor okulu yaz tatili hediye