YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15-04-2019

31 Mart Yerel Seçimlerinde Uşak halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çakın bugün ilk Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Çakın, tüm partilerle birlik içerisinde ve uyumlu bir çalışma hedeflendiğine vurgu yaptı.

9 Nisan’da mazbatasını alarak hızlı bir şekilde Uşak’a hizmet için kollarını sıvayan ve çalışmalarına başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın başkanlığında ilk Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Komisyonların oluşturulduğu, komisyona giren isimlerin belirlendiği, üye sayıları ile görev sürelerinin netlik kazandığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Çakın, Uşaklıların oylarıyla seçilen Belediye Meclisi Üyeleri’ni tebrik etti. Başkan Çakın Meclis Üyeleri’yle önümüzde 5 yıl boyunca ortak akılla Uşak’a en güzel hizmetleri kazandırmak adına uyumlu bir şekilde çalışmak istediklerini ve bundan şüphe duymadığını belirtti.

Başkan Çakın: “Ortak Amaç Uşak’a Hizmet”

Başkan Çakın ayrıca şu açıklamalarda bulundu: “Tüm meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Kendilerine önümüzdeki dönem için çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapacağımız çalışmaların Uşak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepimizin ortak amacı şehrimize hizmet etmek bunun için kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde hareket ederek bu amacımızı en iyi şekilde hayata geçireceğiz. İstiyoruz ki meclis üyelerimiz belediyemizin çalışmaları için aktif bir şekilde katkı sunsunlar. Görev yapacağımız 5 sene boyunca göstereceğimiz uyumlu çalışmayla tüm Uşak halkına önemli avantajlar sağlayacağız. Meclisimizin bu birlik ve beraberlikle pek çok karara da oy birliğiyle imza atacağına eminim ve bunun güzel bir örnek teşkil etmesini temenni ediyorum”.

Başkan Çakın’ın açılış konuşmasından sonra Belediye Meclis Üyeleri kendilerini tanıtarak yeni dönem için iyi dileklerini sundular.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİNİN İLK KÜLTÜR YAYINI GÖRÜCÜYE ÇIKTI 02.09.2021 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı KUM VOLEYBOLU TURNUVASI NEFES KESEN İLK MAÇLA BAŞLADI Sivaslı Yenierice köyünden Zeliha Çakmak 02.09.2021 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 02.08.2021 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 02.08.2021 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 01.07.2021 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı YAZ OKULUNDA İLK ZİL ÇALDI ŞEHRİN İLK GEZİCİ TİYATRO ETKİNLİĞİ FİNALİNİ YAPTI
uşak uşak belediyesi başkan toplantı meclis üyeleri mehmet çakın meclis