YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15-04-2019

31 Mart Yerel Seçimlerinde Uşak halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çakın bugün ilk Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Çakın, tüm partilerle birlik içerisinde ve uyumlu bir çalışma hedeflendiğine vurgu yaptı.

9 Nisan’da mazbatasını alarak hızlı bir şekilde Uşak’a hizmet için kollarını sıvayan ve çalışmalarına başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın başkanlığında ilk Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Komisyonların oluşturulduğu, komisyona giren isimlerin belirlendiği, üye sayıları ile görev sürelerinin netlik kazandığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Çakın, Uşaklıların oylarıyla seçilen Belediye Meclisi Üyeleri’ni tebrik etti. Başkan Çakın Meclis Üyeleri’yle önümüzde 5 yıl boyunca ortak akılla Uşak’a en güzel hizmetleri kazandırmak adına uyumlu bir şekilde çalışmak istediklerini ve bundan şüphe duymadığını belirtti.

Başkan Çakın: “Ortak Amaç Uşak’a Hizmet”

Başkan Çakın ayrıca şu açıklamalarda bulundu: “Tüm meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Kendilerine önümüzdeki dönem için çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapacağımız çalışmaların Uşak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepimizin ortak amacı şehrimize hizmet etmek bunun için kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde hareket ederek bu amacımızı en iyi şekilde hayata geçireceğiz. İstiyoruz ki meclis üyelerimiz belediyemizin çalışmaları için aktif bir şekilde katkı sunsunlar. Görev yapacağımız 5 sene boyunca göstereceğimiz uyumlu çalışmayla tüm Uşak halkına önemli avantajlar sağlayacağız. Meclisimizin bu birlik ve beraberlikle pek çok karara da oy birliğiyle imza atacağına eminim ve bunun güzel bir örnek teşkil etmesini temenni ediyorum”.

Başkan Çakın’ın açılış konuşmasından sonra Belediye Meclis Üyeleri kendilerini tanıtarak yeni dönem için iyi dileklerini sundular.

İlgili İçerikler: Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ 02.03.2020 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı Öğrencilerin İlk Dersi Başkan Çakın'dan HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DOĞUM YAPAN AİLELERE VERİLMEK ÜZERE MALZEME ALIMI DOĞRUDAN 02.03.2020 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 'YARINI KODLAYANLAR' EĞİTİMİ DİKİLİTAŞ ŞEHİT EREN BÜLBÜL MAHALLE KONAĞI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ 03.02.2020 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.02.2020 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak uşak belediyesi başkan toplantı meclis üyeleri mehmet çakın meclis