Emniyet Müdürü Toprak'tan Başkan Cahan'a Ziyaret

9-04-2014

Emniyet Müdürü Toprak’tan Başkan Cahan’a Ziyaret

Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak Başkan Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Seçimlerden başkan olarak çıkan Cahan’ı tebrik eden Toprak yeni görevinde başarılar diledi. Kendisine gerçekleştirilen ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Bugün Emniyet Müdürümüz bizi ziyaret ederek bizleri mutlu ettiler. Kendilerinin bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlimizde emniyet teşkilatı başarılı çalışmaları ile göz doldurmaktadır. Huzur içinde yaşayan kentimizde kendilerinin çabaları göz ardı edilemez. Bizler de belediye olarak emniyet müdürlüğümüz ile ortak çalışma içinde bulunacağız” dedi. Başkan Nurullah Cahan’ı yeni görevinde tebrik eden İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak ise kentte belediyenin çalışmalarının önemli bir noktada olduğunu belirtti. Uşak emniyetinin de bundan sonra belediye ile ortak çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Toprak, " İlimizde kurumlar arası dayanışmanın örneğini belediyemiz ile sürdürerek göstereceğiz. Bu tür dayanışma çalışmaları kentimize kazançlar getirmektedir. Biz bu bilinç ile belediyemiz ve yeni başkanımız ile iş birliği içinde olmayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Emniyet başarılı bir çalışma sergiliyor

Uşak’ta Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları ile gurur duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Emniyet Müdürlüğümüz ilimizde huzur ve güven içinde yaşamamız adına özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu hali ile ilimiz emniyet açısından şanslı illerin arasında yerini almıştır. Bundan sonra da bu başarılı çalışmaların devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Biz de kurumlar ile işbirliği çerçevesinde çalışan bir belediyecilik anlayışımız sonucunda Emniyet Müdürlüğümüz ile de güzel çalışmalar sergileyeceğiz. Ortak çalışmalarımız ile müdürlüğümüze ne gerekiyorsa o desteği vereceğiz. Bu vesile ile Emniyet Müdürlüğümüzün başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Başarılar diliyoruz

Yeni Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a başarılar dileyen Emniyet Müdürü Ogün Toprak, " Belediyemiz ilimizin gördüğü her noktasında varlığı ile büyük bir kurumdur. Belediyeler bu bakımdan sorumlulukları ile önemli bir noktadadır. Bizde Emniyet Müdürlüğü olarak belediyemiz ile işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Bu şekilde işbirliklerin kentimize fayda getireceğini biliyoruz. Başkanımız Nurullah Cahan’a görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE