Ticaret Borsası'ndan Başkan Cahan'a Ziyaret

2070
24-04-2014

Ticaret Borsası’ndan Başkan Cahan’a Ziyaret

Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Sezer’in yanı sıra Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Ziyarette kentin tarımı ve belediye ile gerçekleştirilebilecek projeler konuşuldu. Uşak’ta Ticaret Borsası’nın kentte yaptığı çalışmaların takdir edilecek çalışmalar olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tarımın kentlerin gelişmesindeki önemine vurgu yaptı. Borsanın bilimsel ve kurumsal çalışmaların Uşak’ta tarımın ve hayvancılığın ilerlemesindeki etkisine dikkat çeken Cahan, " İlimizde tarım ve hayvancılık kırsal kesimlerde başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Bu başarıların daha üst noktalara çıkması için konu ile ilgili kuruluşların profesyonel bir çalışma sergilemeleri şarttır. İlimizde Ticaret Borsası bu misyonu en iyi üstlenen kurumların başında yerini almıştır. Biz de belediye olarak kendilerinin yanında olacağız” dedi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a yeni görevinde başarılar dileyen Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer ise kurumlar arası diyalog ve işbirliği ile kent gelişimine kendilerinin de katkılarının olacağını belirtti. Uşak’ta ortak aklın sağlayacağı faydaların her anlamda kalkınmayı daha da hızlandıracağına işaret eden Sezer, " Uşak’ta kalkınmanın her anlamda olmasını kurum olarak önemsiyoruz. Biz ilimizin tarımı ve hayvancılığını en üst seviyelere getirmek için mücadele veriyoruz. Bizim mücadelemizde belediye gibi kurumların verecekleri destek şüphesiz çok değerlidir” ifadesini kullandı.

Kent menfaatleri için

Uşak’ın gelişiminde bütün kurumlar ile sürekli görüşmeler halinde olmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak’ta belediye görevini ifa etmemizin ardından her zaman ortak aklın ne derece fayda sağlayacağını söylüyorduk. Kent menfaatlerinin sadece kentin güzelleşmesinden ibaret olmadığını her konudan her kurumun tam katılımı ile ortak aklın önemine vurgu yapıyorduk. Bu konunu içinde şüphesiz tarım ve hayvancılık da çok önemlidir. Bizler tarım ve hayvancılığın gelişmesinde nerede olabiliriz diye düşünürken, çiftçilerimizin, tarım ve hayvancılık ile uğraşanların beklentilerini de bilip ona göre davranmak isteriz. Bu nedenle değerli çalışmaları olan Ticaret Borsası ve yönetim kurulu üyeleri ile her zaman fikirlerimizi paylaşacağız” dedi.

Ortak akla değer veriyoruz

Uşak’ta yeni dönemde belediyenin ortak akıl çağrısına kendilerinin de destek vereceğini anlatan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, " İlimizde yeni dönem ile birlikte Başkanımız Nurullah Cahan’ı ziyarete geldik. Kendisinin çalışmalarında elimizden gelen ne varsa yapacağız. Biz tarımın ve hayvancılığın en iyi noktalara çıkmasını arzu ediyoruz. Bu maksat ile çalışma yapıyoruz. Ortak aklın gerek tarım ve hayvancılıkta, gerekse kentin gelişiminde kullanılmasında varız. Biz başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Son Düzenlemeler: 24 Nisan, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE