Başkan Cahan Kanser Hastalarıyla Buluştu

9-02-2018

Her yıl 4 Şubat’ta farkındalık adına gerçekleştirilen Dünya Kanser Günü kapsamında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan şehirdeki kanserli hastalarla ve aileleriyle bir araya geldi.

Uşak Belediyesi 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle kentte yaşayan kanser hastalarına ve ailelerine yönelik kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kanser hastalarımızla aile olmak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek bizler için en büyük mutluluk. Gönül bağımız tüm zorlukları aşmamız için vesile olsun.” dedi.

Uşak Belediyesi Sosyal Tesisi Atapark Çayzade’de düzenlenen kahvaltı programına eşi Halime Cahan ile katılan Belediye Başkanı Nurullah Cahan kanser hastalarıyla sohbet etti. Çocuklara oyuncak hediye eden Başkan Cahan ve eşi Halime Cahan şehirdeki kanser hastalarının mücadelesine destek için önerileri ve talepleri dinledi.

Çözümün dayanışmada olduğunu belirten Cahan, “Sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan, hasbihal etmekten son derece haz aldık, mutlu olduk. İnşallah bu birlikteliğimiz daim olsun. Bizler buradayız. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz burada. Ne ihtiyacınız olursa Uşak Belediyesi olarak sizin hizmetinizdeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Dünya hayatının bir sınav olduğu vurgusunu yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Herkesin ayrı bir sınavı var. Maddi, manevi, ailevi ve sağlık anlamında… Bütün bunlar karşısında en önemli şey sabırdır. Ve biz de bu mücadelenizde sizlerin yanındayız. Gücümüz yettiğince omuzlarınızdaki yükü paylaşıyoruz. Ailelerimizle iletişim halindeyiz ve sorunlarınızı yakından takip ediyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa gece gündüz ayırt etmeden sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Dünya kanser günü vesilesiyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, farklı yaş gruplarının bu hastalıkla mücadele ettiğine işaret ederek, “Sizlere moral olacak projelerle yanınızda olmak istiyoruz. Sizlerin istekleriyle Türkiye’nin çeşitli bölgelerine, Çanakkale’ye, İstanbul’a, Bursa’ya gezi programı düzenleyebiliriz. Siz isteyin biz yapalım. Çocuklarımıza, büyüklerimize, sizlere ne moral verecekse Uşak Belediyesi olarak destekçisi olacağız. Gönül bağımızı güçlü tutalım, ortak hareket edelim. Sorununuz bizim sorunumuzdur.” diye konuştu.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Uşak Kanserle Savaş Derneği Başkanı İsmet Ceylaner ise hatırlanmış olmaları nedeniyle memnuniyet duyduklarını aktararak Başkan Nurullah Cahan’a teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan'dan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı Başkan Cahan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN MUHTARLARLA BULUŞTU Başkan Cahan, Gençlerin Kitapla Buluşmasına Sponsor Oldu Başkan Cahan, Uşak'taki 18. Bölge UMKE Eğitiminin Konuğu Oldu Başkan Cahan'dan Yeni Bir Müjde Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kahvaltı birlik kanser hastaları beraberlik