Başkan Cahan Kurban Pazarını Ziyaret Etti

31-08-2017

Başkan Nurullah Cahan, kurban bayramı öncesi hayvan pazarını ziyaret etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ile birlikte Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ yanında kurulan hayvan pazarını ziyaret etti. Pazardaki satıcılarla görüşen Başkan Cahan pazarlık yapan bir alıcı ve satıcının arasını buldu.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Uşak’a yeni bir hayvan pazarı kazandırılacağının müjdesini veren Başkan Cahan, “Esnafımızla istişarelerde bulunduk. Satış yapan pazarcılarımıza gelecek yıl daha güzel ve modern bir Pazar yerinde satış gerçekleştireceklerini duyurduk. Onun dışında, hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın bayrama hazırlıklarını müşahade ettik.” dedi.

“HER BÜTÇEYE UYGUN KURBANLIKLAR VAR”

Pazardaki fiyatları da değerlendiren Başkan Nurullah Cahan, “Pazar yerindeki kurbanlıklar bitme noktasına gelmiş. Tabi kurbanlarımız Allah Rızası için kesilecek. Bu düşünceylede alan ve satan bir noktada buluşuyor. Biraz önce biz de iki kişinin ortasını bulduk, vesile olduk. Burada herkesin bütçesine göre kurbanlıklar var. Çok şükür ekonomimiz iyi. Halkımızın maddi durumu iyi. Durumu iyi olmayan vatandaşlarımızaysa bizler devletimizle birlikte destek oluyoruz. Belediye olarak onları yalnız bırakmıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, sağlık ve huzur içerisinde bir kurban bayramı icra etmeyi diliyorum.” diye konuştu.

Yarın Kurban Bayramı’nın yanı sıra 1 Eylül Uşak’ın Düşman İşgalinden Kurtluşunun da yıl dönümü olduğunu dile getiren Başkan Cahan, “Yarın akşam fener alayımız var, kortejimiz var. Arkasından sanatçılarımız sahne alacak. Hep birlikte İnşallah kurbanlarımızı keseceğiz, ibadetlerimizi yapacağız. Sonrasında da Uşak’ın düşman işgalinden Kurtuluşu’nu kutlayacağız. Hem Kurban Bayramı’nın sevincini hem de kurtuluşun coşkusunu yaşayacağız.” açıklamalarında bulundu.

Son Düzenlemeler: 31 Austos, 2017
İlgili İçerikler: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Uşak her açıdan kalkındı ve büyüdü" Alaettin Özteke Başkan Cahan Dolandırıcılara Karşı Uyardı Başkan Cahan'dan Yalçın'a Ziyaret Başkan Cahan Kültür Elçilerine Sahip Çıktı Başkan Nurullah Cahan Basınla Buluştu Başkan Cahan Tarhanaya Sahip Çıktı Şerefettin Dülger Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret Celalettin Alkan
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kurban pazarı kurban bayramı