BAŞKAN CAHAN ŞEHİT AİLELERİYLE VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

31-05-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleriyle buluştu. Ailelerle tek tek el sıkışan ve sohbet eden Cahan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Uşak Belediyesi şehit ailelerine, gazilere ve yakınlarına yönelik iftar programı düzenledi. Programda ailelerle bir araya gelen ve hasbihal eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Sizler bizlerin en kıymetli emanetlerisiniz." dedi. Eşi Halime Cahan ile ailelere karanfil dağıtan Başkan Cahan, onlar için birer evlat olduklarını hissettirdi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin yer aldığı iftar programına Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ve eşi Halime Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve teşkilatı katıldı.

Programın ardından katılımcılara seslenen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İftar sofrasında, böyle güzel programlarda sizle birlikte olmaktan çok mutlu oluyoruz. Daima söylediğimiz gibi sizler bizlere evlatlarınızın emanetisiniz, bizim baş tacımızsınız. İmkân olması halinde ne talebiniz varsa gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Tutulan oruçların hürmetine ordunun muzaffer olması dileğinde bulunan Başkan Cahan katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Şehit aileleri, gazi ve yakınlarından 24 Haziran genel seçimleri için destek ve dualarını talep etti.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar da, güzel bir buluşma olduğunu belirterek Başkan Cahan’a teşekkürlerini iletti. Bayar, “Rabbim bu zor zamanları aşarak İnşallah 25 Haziran sabahına güzel bir şekilde uyanmayı nasip etsin.” diye konuştu.

İftar programının ardından ilahilerle katılımcılara keyifli bir akşam geçirildi. Cahan, daha sonra Kaşbelen Köyü’ne geçerek vatandaşlarla çay sohbetinde buluştu.

İlgili İçerikler: AK Parti Uşak, Dikilitaş Mahalle Mitinginde Buluştu Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı Genel Başkan Uşak Belediyesi'nin Misafiri Oldu Başkan Nurullah Cahan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Cahan'dan Anneler Günü Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan iftar Ramazan ayı şehit aileleri gaziler ve aileleri