Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret

2-07-2018

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ilçe temsilcilerinin de katılımıyla Başkan Nurullah Cahan’a tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Atalay Savaş ve yönetimi Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Uşak’a dair yapılacak iş birlikleri ve ortaya koyulan hizmetler konuşuldu.

Tanışma mahiyetinde gerçekleşen ziyaret’te,  Uşak için yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret sonunda açıklama yapan Birliğin yeni Başkanı Savaş, Uşak Belediyesi ortaklığında güzel işlerin başarılacağını işaret etti.

Savaş: Projelerimizde Uşak Belediyesi’ni örnek aldık

Yeni seçilen yönetim olarak kendilerine bir hedef koyduklarını belirten Savaş, “Bu yolda Uşak Belediyesini örnek aldık. Belediyemizin yapmış olduğu işleri gerek biz kurum olarak ve gerekse Uşak halkı takdirle karşıladığı için, bizlerin de projelerindeki model oldu. Belirlediğimiz projelerimizde belediyemizden de destek alacağımıza eminiz. Belediyemizle esnaf arasında şimdiye kadar olan bu birlikteliği daha ileri safhaya götürüp hem Uşak hem de ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Yeni seçilen Birlik Başkanı Savaş’a ve yönetimine başarılar dileyerek tebriklerini ileten Başkan Nurullah Cahan ortak aklın en güzel örneğinin kentteki odalarla ortaya koyulduğunu vurguladı.

Bu birlikteliğin sürdürüleceğini kaydeden Başkan Cahan, “Esnaflarımız bizlerin her şeyi ve şehrimiz onlarla güzel. Bu güne kadar daima birlik içerisinde olduk ve şimdi bu sağlam bağları daha güzel projelerle taçlandırma vakti. Esnaf festivalleri yaptık ve bunların kapsamlarını arttırma zamanı. İnşAllah ilçelerimizi de kapsayacak şekilde esnafımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Nazik ziyaretleri nedeniyle ben Birlik Başkanımız Atalay Savaş’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik Başkan Cahan'dan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı UŞAK'A 7500 METREKÜPLÜK YENİ SU DEPOSU UŞAK BELEDİYESİ ALTYAPIYA YATIRIM YAPMAYADEVAM EDİYOR UŞAK HALKININ ALDIĞI HİZMET BİTLİS'Lİ ÇOCUKLARA IŞIK OLDU ERGENEKON ORTAOKULU ÇANAKKALE'DE UŞAK BELEDİYESİ YANLARINDA SIFIR ATIK PROJESİNEUŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK UŞAK ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NİN ANITKABİR ZİYARETİNE BELEDİYE DESTEĞİ UŞAK MARANGOZLAR ESNAF ODASI KAPADOKYA'YA GÖNDERİLDİ Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Yeni oda