Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Yönetiminden Başkan Cahan'a Ziyaret

2-07-2018

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ilçe temsilcilerinin de katılımıyla Başkan Nurullah Cahan’a tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Atalay Savaş ve yönetimi Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Uşak’a dair yapılacak iş birlikleri ve ortaya koyulan hizmetler konuşuldu.

Tanışma mahiyetinde gerçekleşen ziyaret’te,  Uşak için yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret sonunda açıklama yapan Birliğin yeni Başkanı Savaş, Uşak Belediyesi ortaklığında güzel işlerin başarılacağını işaret etti.

Savaş: Projelerimizde Uşak Belediyesi’ni örnek aldık

Yeni seçilen yönetim olarak kendilerine bir hedef koyduklarını belirten Savaş, “Bu yolda Uşak Belediyesini örnek aldık. Belediyemizin yapmış olduğu işleri gerek biz kurum olarak ve gerekse Uşak halkı takdirle karşıladığı için, bizlerin de projelerindeki model oldu. Belirlediğimiz projelerimizde belediyemizden de destek alacağımıza eminiz. Belediyemizle esnaf arasında şimdiye kadar olan bu birlikteliği daha ileri safhaya götürüp hem Uşak hem de ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Yeni seçilen Birlik Başkanı Savaş’a ve yönetimine başarılar dileyerek tebriklerini ileten Başkan Nurullah Cahan ortak aklın en güzel örneğinin kentteki odalarla ortaya koyulduğunu vurguladı.

Bu birlikteliğin sürdürüleceğini kaydeden Başkan Cahan, “Esnaflarımız bizlerin her şeyi ve şehrimiz onlarla güzel. Bu güne kadar daima birlik içerisinde olduk ve şimdi bu sağlam bağları daha güzel projelerle taçlandırma vakti. Esnaf festivalleri yaptık ve bunların kapsamlarını arttırma zamanı. İnşAllah ilçelerimizi de kapsayacak şekilde esnafımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Nazik ziyaretleri nedeniyle ben Birlik Başkanımız Atalay Savaş’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret Başkan Cahan, "15 Temmuz Türkiye imzasını taşıyan bir destandır" UŞAK'TA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ Çölyak ve PKU Hastaları Uşak'ta Buluştu Başkan Cahan, Çölyak ve PKU Hastalarının Misafiri Oldu Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden Duyuru Uşak coşku içinde seçim sonucunu kutladı Uşaklı Ciritçilerden 24 Haziran'da AK Parti'ye Tam Destek AK Parti Uşak, Dikilitaş Mahalle Mitinginde Buluştu Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret Yeni oda