Uşak'ta Mutlu Keklik Rüzgarı Esti

17-11-2017

Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik tarafından düzenlenen "Mutlugah" konseri Uşaklı sanatseverleri büyüledi.

Renkli programlara ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi Uşaklı genç yetenek Mutlu Keklik'in düzenlediği ve konuk sanatçı olarak Elif Buse Doğan ile TRT sanatçısı Cafer Nazlıbaş'ın yer aldığı konserle renkli bir geceye imza attı.

Sanat severleri buluşturan ve sahne şovlarıyla, farklı türdeki müzikleriyle büyüleyen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Notalara can katan 16 kişilik dev orkestrayı arkasına alan sanatçılar, solo ve düetlerle geceye ayrı bir güzellik kattı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve seyirlerin ayakta alkışladığı konser yoğun istek üzerine söylenen farklı şarkılarla uzatıldı.

Genç Sanatçı Ülkeye Mal Olmaya Aday

Özellikle üflemeli çalgılarda ortaya koyduğu yeni sound ile yakın zamanda ülke çapında bir sanatçı olmaya aday olan Mutlu Keklik 3. konseriyle sanat severlere müzikte açtığı kendine özgü tarzı yansıttı.

Programdan sonra açıklamada bulunan, sanat alanında ortaya koyduğu başarılı işlerle isminden sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını aktardı.

Keklik, "Uşak halkımız sanatın ve sanatçının her zaman yanında. Çok kıymetli sanatçılarımızın teşrifi ve halkımızın ilgisiyle sahneye çıktık. Herkesin güzel bir gece geçirdiğine ve "Mutlugah" ismine uygun olarak mutlu bir şekilde ayrıldığına inanıyoruz." dedi.

Belediye olarak önemli çalışmaların her alanda ortaya konduğunu ve özellikle sanatta da çok değerli çalışmaların yapıldığını aktardı. Mutlu Keklik, konuk sanatçılara, orkestraya, katılım sağlayan vatandaşlara ve Başkan Cahan nezdinde emeği geçen, destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Programda Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal ve daire müdürleri de yer aldı.

İlgili İçerikler: Uşak'ta Kuş Kurtarma Operasyonu Nesilleri Birleştiren Ata Sporuna Belediyeden Tam Destek Uşak'ta Kudüs Gecesi Düzenlendi ABD'nin Skandal Kararına Uşak'tan Tepki Yağdı Uşak'ta Darbeler ve Demokrasi Konuşuldu Teknolojik geçidin ilk bölümü yerleştirildi Uşak'ta Teknolojik Yatırımlar Hız Kazandı Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta "Anadolu'nun Zaferi" Uşak'ta Canlandı Uşak'a Tarhana Festivali Müjdesi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konser mutlu keklik mutlugah cafer nazlıbaş elif buse doğan