Başkan Cahan Uşak Valisi Seddar Yavuz'u Ziyaret Etti

5-04-2014

Başkan Cahan Uşak Valisi Seddar Yavuz’u Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ilk resmi ziyaretini Uşak Valisi Seddar Yavuz ile gerçekleştirdi. Valilik makamında yapılan ziyaret samimi bir havada devam etti. Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ilk ziyareti bir hafta sonunda gerçekleştirdiklerine dikkat çekerken, " Ziyaretimizi resmi iş günü dışında bir günde gerçekleştirdik. Sayın valimiz de bizi kırmayarak ziyaretimizi kabul etti. Biz projelerimize kısa sürede başlayarak emin adımlar ile ilerlemek istiyoruz. Bu nedenle yolumuzda ilerliyoruz. Bundan sonra bütün projelerimizde öncelikle Valimiz Seddar Yavuz’dan destek bekliyoruz. İlimizin markalaşması için valiliğimiz gibi bütün resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak akılda çalışacağız” dedi. Uşak’a devletin ve hükümetin ilgisinin olduğunu aktaran Uşak Valisi Seddar Yavuz ise bu ilgi ile yakın gelecekte güzel işler yapılacağını kaydetti. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile valilik olarak ciddi bir çalışma içinde olacaklarını belirten Vali Yavuz, " Valilik olarak ilimizin en iyi noktalara gelmesi için belediyemiz ile hep istişare içinde olacağız. Ciddi bir oy ile başkan seçilen Başkanımız Nurullah Cahan’ın aldığı sorumluluk ile birlikte bizde desteklerimizi sürdüreceğiz. Kentimizin kazanımlarının artması ve ilerlemesi en büyük hedefimizdir” şeklinde konuştu.

Ortak akıl ile markalaşacağız

Uşak’ta ortak aklın kentin markalaşmasında ciddi bir etki edeceğini ve valiliğin de bu konuda önemli bir noktada olduğunu bildiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Seçimden sonra görevimize başladık ve ilk resmi ziyaretimizi Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a yaptık. İlk ziyaretimiz bir hafta sonuna getirdik. Kısa sürede ziyaretlerimiz ile birlikte çalışmalara ara vermeden başlayarak bitirmek için yoğun bir tempoda olacağız. Bu konuda tatil dinlemeden yolumuzda ilerleyeceğiz. Bilindiği gibi gayet seviyeli ve nezaket sınırları içinde bir seçim yaşadık. Halkımızda bize teveccüh göstererek bizi bu makama layık gördü. Uşak adına valilik, belediyemiz resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile kentimizi en iyi noktalara getirmek istiyoruz. Kentimizin değerlerini ön plana çıkararak her yönü ile marka olmak niyetindeyiz. Valiliğimiz ile de beraber güzel işler başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu birliktelik ile çok güzel noktalarda olacağız” dedi.

Kente önemli bir destek var

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ciddi bir oy ile başkan seçildiğini vurgulayan Uşak Valisi Seddar Yavuz, bu bağlamda Başkan Cahan’a önemli sorumluluk düştüğünü söyledi. Valilik olarak her zaman desteklerin olacağının altını çizen Vali Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü: "Ziyaretten dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlimiz başkanımız ile birlikte çok güzel noktalara gelecektir. Özellikle devletimizin ve hükümetimizin Uşak’a ilgisi son derece yüksektir. Uşak bütün kamu hizmetleri ve yatırımları konusunda ilgi ile karşılanmaktadır. Özellikle sayın başbakanımızın ve hükümetimizin destekleri de önemli bir noktadadır. Bundan sonra ilimizin menfaatleri için daime iş birliği içinde olacağız. Başkanımızın da ifade ettiği gibi ortak akıl ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Özellikle yeni projeler ve hedefler konusunda mutlak sureti ile istişare içinde olacağız. Halkımızın başkanımıza ciddi bir teveccühü oldu. Bu güvenin bir göstergesidir. Kendisine bu bağlamda ciddi sorumluluklar düşmektedir. Kendisinin bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU